cool_and_the_gang (2)Kool & The Gang proslavili 40. rođendan u Areni

 

Američka soul, fank i disko grupa „Kul end d geng“ (Kool & the Gang) održala je noćas koncert u Beogradskoj areni, kojim je obeležila 40 godina uspešne karijere.

„Kool“ -eri su na binu izašli u 22.30 sati i publici priuštili dvočasovno uživanje u njihovim najvećim hitovima kao što su „Celebration“, „Get down on it“, „She is fresh“, „Ladies night“, „Cheris“.

Povezana vest:  Željko Joksimović održaće humanitarni koncert 12. septembra u Tutinu

Kako je ranije izjavio frontmen benda Robert Bel, rođendanska proslava trebalo je da bude održana u NJujorku, ali su se, ipak odlučili za Beograd.

Tokom 40 godina uspešne svetske karijere, „Kul end d geng“ prodali su 70 miliona albuma, od kojih je 31 album proglašen zlatnim, a njihovi hitovi obeležili su filmove poput „Groznica subotnje večeri“ i „Petparačke priče“.

Povezana vest:  Jorgos Dalaras sutra u Centru Sava

Nakon njihovog nastupa, u Areni su, među šezdeset kandidatkinja, izabrane tri finalistkinje takmičenja „Long legs competišn“, u kome je devojka, koja je prema mišljenju stručnog žirija i glasova publike imala najduže noge, osvojila auto.

U okvoiu BP partija oko jedan sat posle ponoći, na binu Beogradske arene izašao je poznati di-džej Dejvid Morales, koji je mahom mlađu publiku na pocetku „zagrejao“ svojim hitovima „How would you feel“, „Needing you“, da bi potom usledili remiksi pesama čuvenih grupa kao što su „Kosheen“, „Red hot ćili papers“, „Cold play“, po kojima je taj di-džej i poznat.

Povezana vest:  Električni orgazam – The Ultimate Collection

PHOTO: ataimages.rs

cool_and_the_gang (1)