SIEMPRE PELIGROSO 2One Big Hell i Siempre Peligroso u klubu Blue Moon 23. decembra

 

 

Bend SIEMPRE PELIGROSO, čiji je bubnjar i koosnivač Milan Arnautović široj publici poznat i po svom radu u legendarnom punk sastavu Goblini, formiran je u Šapcu 2004. godine.

Bazirajući svoj rad na energičnim živim svirkama i na stvaranju autorskih pesmama alternativnog rock metala, pod osetnim uticajem bendova Tool, Alice in Chains, Black Sabbath, Deftones, Faith No More…, Siempre Peligroso 2009. snima materijal za svoj istoimeni debi album.

Povezana vest:  Željko Samardžić rasprodao tradicionalni novogodišnji koncert bra u mts dvorani, drugi koncert zakazan za 28. decembar

Svirali su ispred Goblina na njihovom ovogodišnjem banjalučkom koncertu, sa Vladom Divljanom i grupom Svi na pod! u okviru Šabačkog letnjeg festivala, u više navrata i sa bendom Stuttgart Online…

Četvoročlanu postavu benda čine: Đole Pajić – vokal, Miloš Cvetuljac – gitara, Ivica Geratović – bas gitara i Milan Arnautović – bubnjevi.

 

ONE BIG HELL je bend iz Sremske Mitrovice/Novog Sada, koji svira energičnu fuziju različitih muzičkih pravaca, sa posebnim akcentom na grunge i punk rock zvuk.

Povezana vest:  Mark Wahlberg snima film sa Justinom Bieberom

Nakon dva demo snimka i samizdat singla „In The City“ iz 2006. godine, One Big Hell 2008. objavljuje album „Novi Dan“, kao kombinaciju novih pesama i traka iz prvog perioda benda.

Na albumu gostuje i Vuja iz legendarnog KBO!, kao vokal u pesmi „Ćošak novog vremena“, za koju je planiran i video spot, koji je grupa već uradila za novi singl „Zovi me“.

Povezana vest:  Frajle zakazale i treći koncert u Beogradu

Usviraniji i žešći nego ikada, One Big Hell 2010. godinu provode snimajući drugi album sa novim bubnjarem i svirajući što je moguće više koncerata.

Nekada četvoročlanu postavu ovog benda, danas čine: Nemanja Velimirović – gitara/vokal, Miroslav Popov – bubanj i Đorđe Radić – bas gitara, vokal.