Jedan od najboljih pop rock pevača na Ex Yu teritoriji Alen Islamović i kanadsko srpski bend Srčani udar izdali su novi hit singl i spot „Na pola koplja“.

https://www.youtube.com/watch?v=RUJdJSAvLio

Numera je nastala u karantinskim uslovima i ojačala saradnju koju Islamović ima sa ovim bendom još od 2005-e godine – šef i gitarista Udara Dean Đurković i Alen imaju za sobom nekoliko zajedničkih hitova – „30 kvadrata“, „Heroin“ i „Heroj“.

„Dean je moj stari saradnik i ispostavilo se da su sve pesme koje smo radili zajedno postali hitovi, što verujem da će se desiti i sa numerom ’’Na pola koplja’’ jer je jedna od onih rock pesama koja nosi“ tvrdi Islamović.

„Na pola koplja“ će izaći na mom solo albumu kojeg pripremam za jesen, dok je Srčani udar objavljuje na svom albumu „Sve ili ništa“ već u junu.“

Na konstataciju da je ova numera mnogo rokerskija od onoga što izvodi sa Dugmetom, Alen naglašava: „Moram se malo više baviti rokom, jer vidim da neki to pokušavaju ali im baš i ne ide. Za rok moraš imati leđa, jer tu nema foliranja – fanovi nepogrešivo prepoznaju da li i koliko si dao sebe u tome. Moje je da stvaram i pevam pesme, a publika je ta koja će ih hvaliti ili kritikovati.“

Zbog zabrane koncerata usled Kovida 19, još uvek nije sigurno da li će Srčani udar i Islamović uživo izvoditi zajedničke hitove, što većina fanova nestrpljivo očekuje.

 

Povezana vest:  Lejdi Gaga se pomirila sa bivšim dečkom?