Ako ste, kao što je većina nas, u nekom trenutku potražili koncentraciju u „lo-fi hip hop“ plejlisti, najverovatnije je da ste već čuli neku od zapanjujuće umirujućih numera kakve donosi keshi. Njegovo poslednje izdanje nosi naziv „more“ i u pitanju je prvi singl koji stiže nakon EP-a „bandaids“.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Ovaj mladi tekstopisac i producent ujedno je i najveći fan svoje gitare i zvuka koji zajedno proizvode. Sa samo 11 godina u svojoj tada omiljenoj „Nickelodeon“ seriji otkrio je koliko ga gitara zapravo privlači i počeo da uči na dedinom instrumentu koji je u tom trenutku čak i preveliki za dečije ruke. Ipak, ni to ga nije sprečilo da nauči osnove, a onda pribavi sebi i odgovarajući instrument i nastavi dalje.

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Najokrutnija faza takmičenja BOOT CAMP, nezadovoljni takmičar rekao sve sudijama u lice!

Njegovi najveći uzori bili su John Mayer i Ed Sheeran, pa je on svoje tinejdžerske dane posvetio pisanju tekstova i produciranju u svojoj spavaćoj sobi. Već na prvim koracima, kao što su SoundCloud i Reddit prikupio je pažnju, a onda unapredio i svoje stvaralaštvo.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Povezana vest:  Parni valjak nastavlja punom parom, prvi put pred beogradskom publikom sa Igorom Drvenkarom

2019. godine keshi je potpisao za Island Records, a u ovom trenutku njegov katalog obuhvata nekoliko EP izdanja i singlove, od kojih je poslednji „more“. Još jedna emotivna traka u prvi plan stavlja umirujuće gitarske tonove i dirljiv tekst, kojima nesumnjivo možemo da se okrenemo u trenucima koje želimo da provedemo, u najmanju ruku, lagano.

Slušaj „more“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Povezana vest:  Piksi Lot: Tajna moje vitke linije je u plesu

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

PHOTO: Universal Music Serbia