Samo mesec i po dana posle objavljivanja pesme “Kvar“ Ida Prester izbacuje novi singl – “Luda“, kao svojevrsni nastavak.

Iako bismo slobodno mogli reći da je ova 2020. godina bila i više nego luda, u Idinom slučaju ova godina je bila je kreativno prilično plodna. Ovo je već peti singl praćen spotom koji je izašao pod njenom diskografskom etiketom (“Šansa“, ‘Minuta“, “Dodir“, “Kvar“, “Luda“), od čega su četiri izašla ove godine.

Povezana vest:  Britni Spirs u X Factoru

Pesmu “Luda“ Ida je napisala u saradnji s omiljenim zagrebačkim elektro pop dvojcem Pocket palma, s kojima je saradjivala i na pesmi “Dodir“.

“Ovo je pjesma o nedostajanju, psihozi i strasti. Mislim da je riječ koja će obilježiti ovu godinu – anksioznost.  Tu atmosferu tjeskobe i iščekivanja prenijela sam i u ovu ljubavnu opsesiju“- kaže Ida.

Spot potpisuju stalni saradnici Vladimir Miladinović Piki (kamera) i Marko Ćerketa (art direkcija).

I spot i pesma “Luda“ su svojevrsni nastavak “Kvara“, te smo odlučili da zadržimo neke elemente iz tog spota. Publika je, pre svega, zapazila kostim, zato smo za ovaj spot uradili isti, samo u drugoj boji i od drugih materijala. Taj model smo prozvali “Ida odelo“. Autentičan, prepoznatljiv, decentno sexy, baš kako bi i Idu samu opisali.“, kaže Marko Ćerketa.

Luda 

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: General Woo feat Ivana Husar “Ništa se ne mijenja”

Hej sto te nema, prazan mi je stan

koža mi fino miriše

Hej sto te nema, prazan mi je dan

Milion poruka pišem

Reci da voliš me više od nje

Milion poruka pišem

I više ne dišem kad nisi tu

REF.

Luda sam 

Izlazim iz stana

Ulice pretražujem gdje si sada?

Povezana vest:  “Mene nije lako fascinirati, ali ovo je fenomenalno” - Brena u Studiju ove subote

Luda sam

U svakom kutu grada

Srce ti osluškujem aaa

Vrtim se u krugu/

Gladnim usnama

Danima ja ne dišem otkada nisi tu