Bend t.u.n.a. je objavio svoj drugi singl pod nazivom „Moj stil„. Melodičnu, zavodljivu pesmu koja se bavi vrlo aktuelnim problemom sa kojim se svakodnevno susrećemo.

Novi elektro-R&B hit grupe t.u.n.a. predstavlja napredak u autorskom radu ovog intrigantnog dua. Nakon prošlogodišnjeg lepršavog letnjeg hita „Vozimo se„, grupa t.u.n.a. se sada pozabavila temom doživljaja ljubavne veze u svetu toliko posvećenom prizemnim sistemima vrednosti:

Povezana vest:  Prvi solo album Ide Prester u najavi

„To je jurenje samo za materijalnim i vrednovanje ljudi na osnovu toga. Cilj u životu je imati dobra kola, puno para, firmiranu garderobu, ići na skupocena letovanja i sve to pokazati na društvenim mrežama. U suprotnom uspeha kao da nema,“ izjavio Andrej Martinović autor u bendu t.u.n.a.

Za pesmu je snimljen spot sa atraktivnom profesionalnom plesačicom Sanjom Obradinović, koji će definitivno privući pažnju publike.

Povezana vest:  Dixon i Felver pozivaju na prvi Stereotip u Beogradu

Singl „Moj stil“ grupe t.u.n.a. dostupan je na svim relevantnim striming servisima od 19. februara a video će premijerno biti prikazan na Mascomovom YouTube kanalu istog dana od 18 časova.

Iza akronima t.u.n.a. krije se često izgovorena rečenica među muzičarima – „Treba uraditi nešto autorski“. Andrej Martinović i Dušan Ćirić oformili su duo t.u.n.a. sa namerom da revitalizuju prepoznatljivi elektro pop zvuk koji je dominirao na ovim prostorima početkom osamdesetih prošlog veka.

Povezana vest:  Džordž Majkl kući za Božić