I kako je sam, splitski tenor Goran Karan rekao uoči koncerta u mts Dvorani , gde solo nastupa već treći put ( pre toga 2018. i 2019. godine ) „Stihovi su dozvali muziku“ govoreći o najnovijim pesmama ), tako je i bilo i ove četraneste oktobarske večeri u mts Dvorani. Ipak, stihovi su noćas iznenadili i uz muziku dozvali i prepunu salu, nekadašnje Dvorane Doma sindikata!

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images

Posle tri godine pauze ovdašnju publiku ponovo su u tročasovnom koncertu obradovali hitovi čuvenog tenora: „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ostani“, „Lipa si lipa“, „Lolita“, „Anđele“, ali i najnoviji singl „Ne da mi pisma“ kojom se prvi put predstavio  na ovogodišnjem letnjem Splitskom festivalu.

Publika je sve pesme pevala horski , ne praveći greške u stihovima pesama, a ni u ritmu, jer je uz Lolitu, Vagabundo i druge brže pesme igrala cela Dvorana. Bila je ovo večeras jedna plesna koncertna Dvorana, a uz stihove velikih hitova Beograđani su se na trenutak zaputili put mora…

 

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images

Podsećanja radi, Karan je vlasnik više priznatih muzičkih nagrada.

Povezana vest:  KORA, VIR I RANDOM U LAVIRINTU

Rođeni Beograđanin, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista, tokom svoje karijere objavio je brojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio niz nagrada i priznanja, te ostvario duete sa eminetnim izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz sveta.

Kao cenjeni hrvatski muzičar i prepoznatljiv vokal, tokom svoje karijere ostvario je saradnju sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Kemalom Montenom, Zdenkom Runjićem, Rajkom Dujmićem i mnogim drugim muzičarima…

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images

Povezana vest:  Tejlor Svift snimila spot u Londonu, jedna od lokacija ćevabdžinica