Pop pevačica Tijana Bogićević održaće dugoočekivani, veliki beogradski koncert 11. decembra u mts Dvorani. Publika će uživo moći da čuje jedan od najraskošnijih glasova na našim prostorima, a vlasnica hitova “Hajde onda ništa”, “Tražim” i “Bezuslovno” ne krije radost zbog ponovnog susreta sa publikom i želju da priredi još jednu noć za pamćenje!

Od izlaska albuma “Blizu” Tijana Bogićević niže uspešne koncerte širom naše zemlje, a kruna godine u kojoj je objavila novi studijski album sa koga su se izdvojile pesme “Blizu”, “Gotovo”, “Umem”, biće koncert u mts Dvorani, gde je prvi nastupila 2019. godine.

Povezana vest:  Justin Bieber neće smeti u Ameriku?

– Radujem se ovom koncertu! Velika sala dvorane Doma Sindikata posebno mi je draga jer se tu 2019. godine dogodio moj prvi solististički koncert u Beogradu, koji je obeležio moju karijeru i čvrsto me povezao sa publikom, koja je ostala uz mene i tokom pandemije korona virusa. Sada se radujem ponovnom susretu, da vidim neka nova lica i sretnem se sa svima onima koji su bili i na prvom beogradskom koncertu. Pevaćemo zajedno, a znam da nas sve čeka jedna prava noć za pamćenje.

Ulaznice su u prodaji i online na https://tickets.rs/event/tijana_bogicevic_4075

Povezana vest:  Bivši suprug Vitni Hjuston Bobi Braun slomljen od tuge

Foto: Antonio Ahel/ATA Images