Koncert Beogradskog sindikata zakazan za Hangar, u Luci Beograd, u subotu, 17. decembra, u 21 čas, se uskoro bliži i traži se karta više!  Na prodajnim mestima tickets.rsa ostalo je još samo malo ulaznica.

Za razliku od pomenutih velikih koncerata, na kojima je BS uglavnom izvodio svoje najveće hitove, ovaj će biti nešto potpuno drugačiji. U susret predstojećem koncertu Boško Ćirković poznatiji kao Škabo je izjavio:

„Ono što će biti drugačije od svih prethodnih koncerata održanih u Beogradu u poslednjih desetak godina je to da će biti mali koncert. Smišljen je kao manji koncert. Već par godina mi imamo tu ideju. U pitanju je nešto što smo nazvali „B strane“. I sada, posle uspešnog koncerta na Tašmajdanu ovog leta otvorio se prostor da realizujemo tu staru ideju.“ Beogradski sindikat se vredno priprema za ovaj nastup i zahuktava se pozitivna atmosfera povodom koncerta u Luci Beograd. Škabo nije krio svoje dobro raspoloženje povodom koncerta kada je pričao o pripremama:

Povezana vest:  Otvoren konkurs za HEMI muzičke nagrade 2022!

„Trenutno smo obavili 20, 30 proba i napravili spisak pesama. Na tom spisku je 31 pesma. Možda će neka otpasti do tada, ali je jedan program od dobra tri sata. Oni koji su uzeli karte, spremite se za tri sata. Da otkrijem još jednu…..biće „Danima“, koja je jednom izvedena. Traje 36 minuta i 40 sekundi. To nije pesma, to je ono pola koncerta.“

Povezana vest:  MaraQYa i MTV vam poklanjaju maksi singl "Samo jedan osmeh tvoj" kao besplatan download

S obzirom da interesovanje za rasprodat kluBSki nastup „B_Strane“ ne jenjava, Beogradski sindikat je, osim najavljenim spotom za novu pesmu „Naša stvar“, obradovao svoje ljude i bonus kontigentom ulaznica za pomenuti događaj. To će biti poslednja šansa da se nabavi neka od dodatnih karata, koliko će ih, za koncert u subotu 17.12. u Hangaru Luke Beograd, biti dostupno onlajn i na prodajnim mestima tickets.rs širom Srbije. Koncert je zakazan za 21h.

Povezana vest:  Lana Del Rey nam je ulepšala kraj leta novom pesmom!

Novi spot možete videti na linku:

Београдски синдикат – Наша ствар (Beogradski sindikat – Naša stvar)

Foto: Antonio Ahel/ATA Images