Kako bi zadovoljili najrazličitije ukuse publike iz Turističke organizacije Grada Šapca ističu da je došlo do malih izmena tokom prvog festivalskog dana. Umesto Crnog Ceraka, Foxa i Surreala, na Šabačku tvrđavu stižu regionalne zvezde pop rock zvuka: Valentino i Kanda Kodža i Nebojša!

Finalni program ŠLFa koji nas očekuje od 22. do 24. juna 2023. godine izgleda ovako:
22. jun: Sick Soul, Valentino, Midgard, Kanda kodža i Nebojša, DJ Mario
23. jun: Predigra, Dejan Cukić i Spori Ritam, Pagonis (Atomsko Sklonište tribute band), Mile Kekin i bend, DJ Mario
24. jun: DJ Amadeusen, Taboo bend, Tony Cetinski, Supermensi.

Povezana vest:  Rasprodate sve đačke ulaznice za 29. Beogradski džez festival!

​​Posle tri godine pauze Šabački letnji festival se vraća na mapu najvažnijih kulturnih dešavanja u Srbiji i regionu!
Od 22. do 24. juna 2023. ŠLF će ponovo raspevati Šabačku tvrđavu i razigrati sve one kojima je nedostajala festivalska atmosfera po kojoj je ovaj deo Srbije već decenijama prepoznatljiv.

Osim što je kulturna manifestacija sa tradicijom dugom punih 20 godina, ŠLF je jedinstvena manifestacija u regionu i po atraktivnoj lokaciji. Šabački letnji festival se i ovoga puta održava među zidinama čija se istorija ispisuje još od 15. veka – na Šabačkoj tvrđavi.

Povezana vest:  Chris Brown poručio Rihanni da ne želi njene bivše na svadbi

Kako Šabac važi za grad koji je spoj vizije i tradicije, tako je koncipiran i program ŠLF 2023. Muzička priča koju novo izdanje nosi pokriva ukuse i najmlađih i najstarijih, ali i srednje generacije. Među hedlajnerima ŠLFa ove godine su: TONY CETINSKI, VALENTINO, MILE KEKIN, DEJAN CUKIĆ I SPORI RITAMKANDA KODŽA I NEBOJŠA ali i lokalni bendovi i DJevi koji će sa raskošne bine da pokažu bogat muzički diverzitet koji ovaj grad neguje.
Dnevne ulaznice dostupne su po ceni od 700 dinara, a trodnevna ulaznica iznosi 1.400 dinara putem DD Tickets prodajne mreže, ddtickets.rs i Alideda aplikacije sa mogućnošću dostave na kućnu adresu. Dostupna je i VIP kategorija ulaznica po dnevnoj ceni od 1.500 dinara. U Šapcu su ulaznice dostupne i u Turističkoj organizaciji Grada Šapca, The Marshall caffeu, Life Caffeu i City Park Caffeu.

Povezana vest:  Nova alternativna rock scena u Lavirintu nedeljom