Koncert Ivana Bosiljčića „Nape veče“ u pratnji Simfonijskog orkestra i umetničkog ansambla „Stanislav Binički“ biće održan 29. marta u mts Dvorani.

Ivan Bosiljčić pored bogate filmske, televizijske i pozorišne karijere sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike. Već je dobro poznato da ove umetničke večeri donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, retko viđen na ovim prostorima.

Naše veče je muzički susret  publike i umetnika, koji objedinjuje najlepše popularne filmske i pozorišne melodije naših prostora i antologijsku poeziju književnih velikana. Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala nastupe, kako u velikim koncertnim dvoranama napeg regiona, tako i na pozorišnim scenama širom Evrope i sveta.

Povezana vest:  MTV VAM POKLANJA NOVI SINGL NA MTV.RS: THIEVERY CORPORATION „CULTURE OF FEAR“

A scena mts Dvorane, tadašnje Dvorane Doma sindikata bila je mesto sa koga se Ivan tada prvi put predstavio publici na ovaj način.

Nakon 15 godina na toj istoj sceni, u istom sastavu kao na početku ovog čarobnog, muzičkog, poetskog puta, u pratnji 30 muzičara Simfonijskog orkestra umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, Ivan Bosiljčić će izaći pred svoju publiku. Tom prilikom poručuje:„Biće ovo prilika da se oglednemo jedni u drugima i da zajedno odmerimo koliko smo se promenili za deceniju i po. Ja sam siguran da ćemo svi posle ovog susreta izaći iz Dvorane, ponosni što su muzika, poezija i umetnost, naš način traženja lepote i da smo baš zbog toga , u međuvremenu postali bolji i duševniji ljudi“.

Na pitanje zašto su ove večeri toliko voljene od strane publike, Ivan uvek sa osmehom kratko odgovori: „Dođite i vidite“!

Povezana vest:  Muzika dobija novu dimenziju na Dell Silent Disco bini

KUPOVINA KARATA NAMTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE

Foto: Antonio Ahel/ATA Images