inje_cover

Inje pre Fejtlesa

Alternativni elektro sastav „Inje“ nastupiće kao predgrupa na koncertu britanskih densera „Fejtles“ (Faithless) 22. marta u Beogradskoj areni.

„Beogradski trio u usponu ‘Inje’ trenutno snima svoj novi video spot i album, dok ih ove godine očekuju brojni nastupi u Srbiji i regionu“, saopštila je Beogradska arena.

„Inje“ čine pevačica Jelena Mitić, gitarista Marko Ignjatović i Jovan Vesić, koja svira bas i klavijature uz programiranje semplova i produkciju ritmova na svom laptop računaru.

Povezana vest:  Danas počinje 54. Sabor trubača, prvi put dama u finalu

Bend je ranije obradio pesmu „Jugoslovenka“ za kompilacijsko izdanje „Dark Tribute to Lepa Brena“, a prošlog aprila objavio je maksi singl „Danas“ koji se može besplatno preuzeti u više formata sa njihove strane inje.bandcamp.com.

Bend „Fejtles“ je pre nekoliko dana saopštio da će se rasformirati posle tekuće evropske turneje u okviru koje sviraju u Beogradu.

Povezana vest:  Džastin Biber ipak nije otac deteta obožavateljke

U saopštenju postavljenom na sajt grupe, vođa benda Maksi Džez napisao je da je „vreme da se knjiga zatvori i vrati u biblioteku“ i da članovi „Fejtlesa“ shvataju da je pravi trenutak da se zaustave.

Među hitovima tročlanog londonskog benda koji pored Maksi Džeza čine Sister Blis i Rolo, jesu „God Is A DJ“, „We Come 1“ i „Insomnia“. Poslednji album „Fejtlesa“ – „The Dance“ – šesti je po redu i objavljen je prošle godine.

Povezana vest:  Ovog vikenda u Blue Moonu bendovi Pogrešila roda i Witch 1