Darkwood_Dub_-_Jelen_Top_10_turneja_Sabac

Jelen Top 10 turneja oduševila Šabac! Stižemo u Sombor!

U prepunom šabačkom klubu Hard Rock, u subotu, 7. maja, u okviru Jelen Top 10 turneje nastupili su bendovi Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Block Out.

Domaćin Jelen Top 10 turneje bio je Šabački letnji festival. Da je domaći rock-n-roll više nego ikad aktuelan, potvrđuje prepun Hard Rock klub. Koncert je otvorio Block Out, što je bio odličan uvod za dobru žurku.

”Klub je bio prepun, a atmosfera sjajna. Zahvaljujemo se svima koji su došli zbog nas, jer Block Out u Šapcu nije svirao 11 godina”, izjavio je Nikola Vranjković, član benda Block Out.

Povezana vest:  Izmene u saobraćaju zbog Balaševićevog koncerta

Posle nekoliko nedelja dobro posećenih koncerata u Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Pančevu i Šapcu, Jelen Top 10 turneja stiže i u Sombor.

”U želji da promovišemo kvalitetnu urbanu muziku, pored emisije Jelen Top 10 pokrenuli smo i Jelen Top 10 turneju. Verujemo da smo ponudili mladima drugačiji izbor, jer je očigledna njihova potreba za kvalitetnim muzičkim sadržajem. Jelen Top 10 turneja jeste način privlačenja pažnje mladih u Srbiji, što potvrđuju i prepuni klubovi širom Srbije gde su održani koncerti! Uvek se traži karta više, a sjajna publika i fenomenalni nastupi bendova prave svirke koje ćemo dugo pamtiti”, rekao je Lazar Sakan, voditelj emisije Jelen Top 10.

Povezana vest:  Leniju Kravicu ''Orden za umetnost i književnost''

Koncert u Somboru održaće se u subotu, 14. maja 2011, u Atrijumu Gradske kuće , sa početkom u 20.30 časova. Somborcima u goste dolaze bendovi Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program, Block Out i Veliki prezir. Ulaznice za koncert Jelen Top 10 turneje u Somboru mogu se nabaviti u pretprodaji po ceni od 400 dinara u kafeu Star (Trg Svetog trojstva 3), a na dan koncerta cena ulaznica biće 500 dinara.

Povezana vest:  Pop pevač Željko Vasić u mts Dvorani 9. decembra

Jelen Top 10 turneja pokrenuta je sa ciljem da promoviše kvalitetnu muziku i uzdigne je iz reda undergraunda, gde se trenutno nalazi po pitanju zastupljenosti u medijima. Planirano je da u okviru turneje, Jelen Top 10 obiđe ukupno 15 gradova.

Pored Darkwood Dub-a i Kanda Kodža i Nebojše koji su nastupili u svim gradovima gde se turneja održava, bendovi Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnička Atrakcija, Block Out i Nežni Dalibor nastupali su i nastupiće u većini gradova Jelen Top 10 turneje.