bajaga mtv

Radno leto za Bajagu i Instruktore

Bajagu i Instruktore očekuje radno leto sa nizom nastupa u Srbiji i regionu, među kojima su sutrašnji Best fest u Smederevskoj Palanci, i u julu „Karneval brodova“ u Beogradu i Sarajevo film festival.

Bend Momčila bajagića-Bajage biće 25. juna od 22:45 glavna zvezda prve od dve večeri Best festa na prostoru gradskog “buvljaka” i auto-pijace u Smederevskoj Palanci, gde u subotu sviraju i reperi Sunshine i pankeri Six Pack.

-Volim kad sviramo po Srbiji, a u poslednje vreme dosta to radimo što ranije nije bio tako čest slučaj. U Smederevskoj Palanci nismo dugo svirali, tako da mislim da će biti pravi spektakl – kaže Bajaga.

Povezana vest:  Lovefest Fire u petak na novoj lokaciji u Beogradu

U matični Beograd, Bajaga i Instruktori se vraćaju 2. jula za jedan od najneobičnijih koncerata u preko 25 godina karijere. Bend će u subotu uveče (21:00) u okviru tradicionalnog „Beogradskog karnevala brodova“ svirati na velikom šlepu ukotvljenom uz novobeogradsku obalu Save, pored Brankovog mosta.

-Mnogo mi je drago da sviramo na ‘Karnevalu brodova’ pošto će bina biti na neobičnom mestu. Glavna je stvar što ćemo svirati ljudima koji će biti na Savi na čamcima, brodovima i raznim plovilima, a naš nastup moći će da se prati i sa obale. Mislim da će da izgleda mnogo dobro, jer će ljudi ukrasiti brodiće. Biće to stvarno spektakl na Ušću! – najavljuje Bajaga.

Povezana vest:  ZEMLJA GRUVA predstavlja novi singl „Krugovi"

Tri godine posle prvog Bajaga i Instruktori se 24. jula vraćaju za novi nastup u okviru muzičkog dela programa Sarajevo film festivala.

-Malo je neobično vreme za Sarajevo usred leta, ali je dobro što tada čitav grad živi za festival. Već smo jednom bili na festivalu i atmosfera je bila odlična, sa puno gostiju iz inostranstva – kaže Bajaga.

Povezana vest:  Ke$ha bacila oko na Harryja Stylesa

Uz to za sada su potvrđeni nastupi Bajage i Instruktora i 22. jula u Posušju (BiH), 25. jula u Aranđelovcu, 30. jula u Ohridu (Mak), 7. avgusta u Takovu i 17. septembra u Celju (Slo).