ada_koncert_sergej

SVIRKOM I VATROMETOM OBELEŽENO 190 GODINA ADE CIGANLIJE

Koncert „ A: DA Beograđanima na dar“

 

Večeras je na Adi Ciganliji održan spektakularni koncert kojim je i zvanično otvorena letnja kupališna sezona, a kojim je ujedno obeležen i veliki jubilej – 190 godina Ade Ciganlije.

Organizatori koncerta, JP „Ada Ciganlija“ i Tuborg, svim posetiocima su obezbedili besplatan provod uz svirku bendova i di-džejeva iz Srbije i regiona. Koncert je počeo nastupom Sergeja Trifunovića koji je sa Mundens Big Bendom (Moondance Big Band), izveo neke od najpoznatijih svetskih hitova u džez aranžmanima. Interesantnim scenskim nastupom i dobrom svirkom Sergej je zagrejao atmosferu na popularnom „beogradskom moru“. Nakon ovog sjajnog nastupa koncert je nakratko prekinula kiša koja je padala u glavnom gradu.

Povezana vest:  Kantare i DJ Macro u muzičkoj video avanturi

Ipak, ljubitelji dobre muzike nisu odustali od zabave i kada su se vremenski uslovi stabilizovali, žurka je nastavljena nastupom di-džej Pepe -a (Peppe) i fenomenalnog Riva Stara (Riva Starr), kao i zvezda iz Slovenije Valentina Kanzjanija (Valentino Kanzyani).

190 godina otkako je Ada postala dobro svih građana ova zelena oaza izrasla je u jedan od najlepših sportsko-rekreativnih kompleksa u čitavoj Evropi. Potvrda za to je stigla i od velikog broja stranih turista, koji su na sajtu internet portala Virtual Turist (Virtual Tourist), Adu proglasili trećim najlepšim gradskim ostrvom sveta. Ovaj uspeh naše Ade Ciganlije još je veći ako se uzme u obzir činjenica da portal Virtual Turist broji više od milion posetilaca, a u ponudi ima preko 60 hiljada destinacija širom sveta. Prema navodima ovog portala, Ada Ciganlija predstavlja „san snova svih sportskih entuzijasta“.

Povezana vest:  QUEENS OF THE STONE AGE OBJAVILI NOVI SPOT ZA PESMU 'SMOOTH SAILING'

Ljubav prema Adi na koncertu je podelio veliki broj Beograđana koji je do ranih jutarnjih časova uživao u nastupu muzičkih zvezda iz zemlje i regiona, a atmosfera je kulminirala kada je u ponoć upriličen spektakularan vatromet. Za dobar provod pobrinuo se i Tuborg, koji je bio zadužen za osveženje prisutnih.

Ovom manifestacijom, organizatori su najavili „vruće“ leto na „beogradskom moru“ i dobar provod tokom čitave letnje sezone.

Povezana vest:  Holanđani snimili film o Exitu

ada_koncert_publika