Kanda,_Kodza_i_Nebojsa_-_Jelen_Top_10_turneja_Sabac

Partibrejkers, KKN, Sanšajn na festivalu u Nikšiću

 

Prvi rok festival „Lejk fest“ (Lake) biće održan od 22. do 24. jula na obali jezera Krupac u Nikšiću, uz nosioce programa Damira Urbana, „Letu štuke“, „Zabranjeno pušenje“, „Sanšajn“, „Partibrejkers“ i „Dubiozu kolektiv“.

Iz „Lejk festa“ je najavio da će prve večeri pored zvezda, hrvatskog muzičara Damira Urbana i saarajevskih „Letu štuka“, svirati I domaći sastavi „Otum for fri“ (Autumn For Free) „Šin ei“ (Sheen ei), „Pankreas“ i „DST“, banjalučki „Post skriptum“ (Scriptum) i mostarski „Zoster“.

Povezana vest:  Lejdi Gaga osnovala sa Harvardom novu fondaciju

Druge večeri sviraju domaći „Human“, „Nagual“, „Gomila nesklada“ I „Autogeni trening“, iz Beograda dolaze alternativci „Manisent I mentalnost“ i „I plej“ (E-Play), kao i reperi „Sanšajn“ (Sunshine), a iz Zagreba „Zabranjeno pušenje“.

Pre zvezda završne večeri rok sastava „Partibrejkers“ i „Dubioze kolektiv“ iz Bosne i Hercegovine, nastupaju domaći „H.A.N.T.“ I „Fetaf vajbrejšn“ (Fetah Vibration), makedonski „The Dojka“, zagrebački „Elemental“, kao i beogradska „Bolesna štenad“ i „Kanda Kodža i Nebojša“.

Povezana vest:  U četvrtak, 5. avgusta počinje 44. zaječarska gitarijada