Papaya-Day-and-Night flayer

POČEO NAJPOZNATIJI LETNJI FESTIVAL NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT 2011.

Letnja party groznica u novaljskoj PAPAYI nastavila se od srede s početkom dugoiščekivanog NOKIA PAPAYA DAY&NIGHT Festivala. Axwell, Beltek, Mario & Aljosha, Markus Schulz, Freemasons i Chris Lake idućih će dana zapaliti plažu Zrće.

Nakon vikenda ispunjenog nastupima muzičkih velikana Armina Van Buurena i Fatboy Slima, novaljska PAPAYA nastavlja u žestokom ritmu. Hiljade gostiju pristižu na ostrvo kako bi plesali u ritmu NOKIA PAPAYA DAY&NIGHT Festivala koji traje od 13. – 16. 07. 2011.

Povezana vest:  Konkurs za volontere na Nišville jazz festival otvoren od 1. juna do 10. jula

«Naši su nastupi godinama proglašavani za najbolje žurke leta u PAPAYI. Pun sam energije i jedva čekam da plešem sa hrvatskim fanovima u sredu. Za ovaj sam se nastup posebno pripremao i očekujte žestoku svirku do svitanja zore.» izjavio je DJ Axwell, član megapopularne Swedish House Mafie.

NOKIA PAPAYA DAY&NIGHT Festival svake je godine poseban i publici jedan od najdražih. Novost je da su Nokia i PAPAYA posebno za ovaj festival i čitavu sezonu pripremili potpuno besplatnu aplikaciju na Ovi Store-u koja će za sve fanove biti uskoro dostupna. Aplikacija će donositi razne ekskluzivne vesti i najave, posebne popuste vezane za PAPAPYINU festivalsku sezonu, te će onim najvernijim fanovima nuditi niz pogodnosti poput: „Meet&Greet sa izvođačima“, „VIP tretman u klubu PAPAYA“, razni pokloni i nagrade.

Povezana vest:  Šta Mileyini roditelji mislie o njenoj situaciji sa Liamom?

U četvrtak 14. jula publici će se predstaviti domaće DJ snage, Aljosha, Mario I Beltek.  U petak 15. jula na Dj pozornici pojaviće se po drugi puta Amerikanac Markus Schulz, koji je nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog nastupa jednostavno morao biti ponovno potvrđen. Tradicionalno, najveći popodnevni tulum isključivo pripada sad već pravim Papayinim ambasadorima, britanskom dvojcu Freemasons koji i ove godine nastupaju na zadnjem danu festivala u subotu 16. jula od 16 sati. NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT u subotu 16. srpnja u večernjim satima zatvoriće sjajni Chris Lake kojem je ovo drugi nastup u PAPAYI ovog leta.

Povezana vest:  Poginuo pevač Luis u teškoj saobraćajnoj nesreći