Yolanda be cool PIXELL 220711

Odličnim nastupima Nene Belana i svetske atrakcije Yolanda Be Cool počeo Umag Party Nights

Ususret svečanom otvarenju ovogodišnjeg ATP-a, na bini stadiona u sklopu staff partya u petak je publiku zabavljao i zagrejavao Neno Belan sa svojim Fiumensima.

„Sunčan dan“, „Dotakni me usnama“ i uspešan hit „Rijeka snova“ s poslednjeg albuma iz 2007. godine samo su neke od pesama koje su se mogle poslušati i na čije se taktove publika rasplesala do dugo u noć.

Ni hladno vreme, a ni najavljivana kiša nisu uspele omesti Fiumense da još jednom dokažu kako su odličan recept za dobar provod i uvertira u vesele noći koje prethode teniskom turniru.

Povezana vest:  Miljenik beogradske publike, Kezaja Džons, 23. septembra u Beogradu u okviru ciklusa koncerata Urban Sessions

Tokom svih 11 dana održavanja 22. ATP Studena Croatia Opena posetioce očekuje bogat muzički program. Otvarenje turnira u subotu uveče svojim će koncertom uveličati slavna španska operska pevačica Montserrat Caballe, s kojom će nastupiti Tony Cetinski i crnogorska operska pevačica Biljana Kovač.

U sklopu 22. ATP Studena Croatia Opena u Umagu je prvi put u Hrvatskoj nastupila svetska atrakcija plesne muzike Yolanda Be Cool. Ovaj dvojac, autori velikog hita „We No Speak Americano“ rasplesao je publiku na ATP Stadionu i opravdao visoki status na svetskim top listama.

Povezana vest:  EXIT 2011, Kalkbrener u Dens areni na Egzitu

Yolanda Be Cool prvi put su nastupili u Hrvatskoj, iako je jedan od dvojice članova Sylvester Martinez već nekoliko puta bio u Hrvatskoj, tačnije u Splitu, Dubrovniku i na Hvaru. Svugde se, kako kaže, sjajno zabavljao, kao i u Umagu. Njegov kolega iz banda Johnson Peterson prvi put je u Hrvatskoj, ali kaže da će se sigurno vratiti. Dečki nisu mogli dugo da ostanu u Umagu, jer su trenutno vrlo traženi, pa su već dan nakon Umaga imali nastup u Švajcarskoj.

Povezana vest:  JAN BLOMQVIST I HENRY SAIZ UŽIVO U BEOGRADU

Nastupima Yolanda Be Cool, te pre njih Nene Belana i Fiumensa počele su umaške Party Nights, koje će posetiocima 22. Studena Croatia Opena u Umagu doneti niz muzičkih užitaka do kraja turnira.