justin-bieber-new-haircut-3

Biber proglašen najvećim derištem u Holivudu

Iako je planetarno popularan i usprkos tome što je u vezi sa Selenom Gomez te pokušava da deluje što starije, 17-godišnji pevač Džastin Biber ponaša se poput razmaženog derišta!

Kako otkriva anonimni izvor Fox News, za vreme leta od Los Anđelesa do Azije Džasstin je zadao poprilične glavobolje avionskom osoblju svojim prohtevima. Očevici tvrde kako Džastin nije hteo da sedi na svom mestu i da se veže se za vreme poletanja aviona.

Povezana vest:  DANIJELA MARTINOVIĆ U ZAGRLJAJU PREZGODNOG MLADIĆA U NOVOM VIDEOSPOTU ILUZIJA (FOTO)

-Svima je zadao jako puno posla, niko nije mogao da veruje da se tako ponaša. A kao šlag na kraju bilo je kada se kapetan aviona na kraju leta došao upoznati s Džastinom te ga je zamolio autogram, ali Džasstin je to hladnokrvno odbio – kaže jedan od Džasstinovih saputnika.

Premda se Džastinov menadžer nije oglasio o ovom navodnom incidentu, ovo nije prvi put da se slavni mladi pevač ponaša poput razmaženog derišta. Tako se početkom ove godine za vreme gostovanja na CBS programu, prema rečima zvezde serija ‘CSI’ Mardž Helgenberger, Džastin ponašao grozno. Jednog od producenata je zaključao u ormar te gurnuo šaku u tortu koja je stajala na stolu.

Povezana vest:  Maraja Keri: Mnogo ima diva u muzici