MTV EMA BELFAST LOGO“2011 MTV EMA RED CARPET LIVE” KAO UVOD U VELIČANSTVENU CEREMONIJU DODELE MTV EMA 2011 U BELFASTU – nedelja 6. novembar od 20:00!

Velika žurka povodom dodele 2011 MTV EMA nagrada će započeti specijalnom uvodnom emisijom „2011 MTV EMA Red Carpet Live“, koji će se premijerno emitovati u nedelju 6. novembra od 20:00.

Domaćini ovog showa će biti međunarodno poznati voditelji Tim Kash (MTV News, E! Network Daily 10) i Louise Roe (MTV Plain Jane, E! Fashion Police). Tim i Louise će gledateljkama i gledaocima predstaviti sve najnovije vesti i događanja sa crvenog tepiha svečane dodele 2011 MTV EMA koja se, kao što je poznato, održava u Belfastu, glavnom gradu Severne Irske. Voditelji će samo za vas intervjuisati najpopularnije zvijezde i najslavnija imena iz svih krajeva svijeta, i tako pripremiti publiku za ovu spektakularno muzičko veče.

Povezana vest:  The Frajle u Splitu nagrađene prestižnim priznanjem »Runjićev galeb«

U okviru TV specijala „2011 MTV EMA Red Carpet Live“ će nastupiti i popularni američki izvođač Jason Derulo. Njegov nastup u čuvenoj dvorani Belfast City Hall dolazi odmah posle objavljivanja njegovog drugog albuma „Future History“. Kao poseban dodatak ovoj uvodnoj zabavi, MTV će tokom samog Red Carpet Live šoua otkriti pobednike u dve EMA kategorije – kategoriji Biggest Fans, sa nagradom koja će biti dodeljena izvođaču sa najstrastvenijim fanovima, a biće poznat i pobednik u kategoriji Najbolji alternativni izvođač!

Povezana vest:  RTS prenosi najvažnije koncerte iz Guče

Fanovi će sve događaje moći da prate preko MTV EMA sajta, gde će imati priliku da interaktivno komuniciraju sa voditeljkom Selenom Gomez, kao i da četuju, prate 2011 MTV EMA blog, gledaju ekskluzivne webacam snimke itd. Takođe, putem 2011 MTV EMA Tweet Trackera, posetioci će moći da prate trending topics i vide sve tweetove koji se odnose na EMA nagrade (#MTVEMA), a moći će i da šalju tweetove direktno sa EMA sajta, a time da i sami utiču na to o kojim izvođačima se na ovom događaju najviše priča.

Povezana vest:  Zbog velikog interesovanja za 30. Beogradski džez festival nove količine kompleta ulaznica po povlašćenoj ceni!