jelena_rozga_1_sc

Jelena Rozga oduševila publiku u punom Sava centru

Nakon gotovo deset godina, koliko je prošlo od koncerta koji je održala sa grupom Magazin, Jelena Rozga ponovo je nastupila, ali kao solista u prepunom Sava centru. Gledaoci su ovacijama pozdravili izlazak Splićanke na scenu. Koncert je počeo videom, na kome je prikazana njena pevačka retrospektiva, nakon čega se Jelena u minijaturnoj srebrnoj haljini pojavila na sceni i odmah publiku podigla na noge. Počeča je pesmo “Grizem”, a publika je pratila od prvog takta, da bi već na drugoj pesmi apsolutno cela sala bila na nogama.

Povezana vest:  Sting: Svojoj deci neću ništa ostaviti!

Rozga je otišla da se presvuče, a za to vreme publika je uživala u instrumentalu. Uskoro se pojavila na sceni u plavoj haljinici i zapevala “Bižuteriju”, što je dodatno podgrejalo atmosferu u Sava centru, pa je usledila “Ako poludim”.

jelena_rozga_sc

Otpevala je Jelena i hitove grupe Magazin – “Balkanskom ulicom”, “Kokolo”, “Sve bi seke ljubile mornare”, “Razmažena”, “Tri sam ti zime šaptala ime”… Gošće hrvatske pevačice na koncertu bile su “Frajle”, koje su otpevale “Ich liebe dich” i “Štikle”.

Povezana vest:  Ivan Aleksijević, Endi Šepard i Alesandro Lanconi sa Frančeskom Kafizom otvaraju 26. Pančevački džez festival

Neumorna publika je ceo koncert ispratili na nogama, od početka do kraja. Jelena je koncert završila pesmom “Kad bi bio blizu”, ali ju je publika ubrzo vratila na bis, pa je još jednom otpevala “Bižuteriju”, čime je konačno završen njen prvi svavako veoma uspešan solo nastup u Sava centru.

Od poznatih, na koncert  smo videli grupa Luna u punom sastavu, Jovanu Janković, Mariju Maćić, karatistkinju Tanju Petrović…

Povezana vest:  Dupla MTV premijera ponedeljak, 17. mart: GIBONNI ''MIRAKUL LIVE'' I LOLLOBRIGIDA FT. SVI NA POD „UZALUD"

PHOTO: ataimages.rs