sergej_cetkovic_arena_decembar_2010 (1)

DOČEK NOVE 2012

Novogodišnje veče uz vatromet i koncerte u centru Beograda

 

Nova 2012. godina u Beogradu biće dočekana uz vatromet i koncerte Galije, Plavog orkestra, Van Goga i Sergeja Ćetkovića na platou ispred Doma Narodne skupštine. Novogodišnji program „Beograd grad otvorenog srca“ počeće 31. decembra koncertom grupe Galija u 21 sat.

Od 22.30 do ponoći sviraće Plavi orkestar uz koji će Beograđani, kao i gosti iz zemlje i inostranstva dočekati 2012. godinu. Koncert grupe Van Gog trajaće do 1.30, a nakon toga pevaće Sergej Ćetković.

Povezana vest:  Evrovizija 2017: Austrija odabrala svog predstavnika

Beograđanima i gostima sa video-bima na pozornici ispred Doma Narodne skupštine, najuspešniji sportisti u 2011. godini uputiće novogodišnje čestitke, a voditeljka programa biće Ivon Jafali. Koncert će direktno prenositi RTV Studio B.

Novogodišnji koncert u centru Beograda koštaće oko 20 miliona dinara. Koncert za doček 2011. u Beogradu koštao je oko 18 miliona dinara.

U novogodišnjoj noći (od 17.00 do pet ujutro) za saobraćaj će u Beogradu biti zatvoreni Trg Nikole Pašića (od Terazija do Takovske) i Dečanska ulica (od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela).

Povezana vest:  Red Hot Chili Peppers i Guns N' Roses sledeće godine konačno u Rock And Roll Hall Of Fame

Na svim linijama javnog gradskog prevoza 31. decembra važiće subotnji red vožnje. Zbog zatvaranja ulica, na svim linijama javnog gradskog prevoza redovne noćne linije počeće sa radom u 22 sata. Vozila privatnih prevoznika će u novogodišnjoj noći izaći u saobraćaj dva sata ranije (u 22 umesto u 24), a od ponoći će saobraćati po redovnom režimu. U periodu od 22 do 23 sata preklapaće se dnevni i noćni novogodišnji saobraćaj.

Povezana vest:  RØDHÅD se vraća u klub Drugstore