Justin_Bieber_2012_universalmusic.rs_(1)

Džastin Biber: Neću tako brzo nestati s muzičke scene

Džastin Biber (18) je svestan da karijera mnogih teen zvezda nije dugoga veka, ali mladi je muzičar uveren kako on neće brzo nestati s muzičke scene.

Biberu je veliki uzor Majkl Džekson, a usprkos kasnijim skandalima i kontroverzama, smatra Biebs, Jacko je ipak ostvario fascinantnu karijeru.

Obojica su se proslavili kao deca, ali za razliku od mnogih teen zvezda, Džekson je i kao odrasla osoba bio izuzetno uspešan.

Povezana vest:  Poznati detalji venčanja Zayna Malika i Perrie Edwards

Za Džastina je upravo Majklova karijera nešto čemu i sam teži.

-Mnoge teen zvezde su netragom nestale. Njihovih imena više se niko ne seća. Ne želim da se i meni takvo što dogodi. Jedina osoba koja mi je zaista uzor je Majkl Džekson. Uspeo se održati na sceni. Njegova karijera je bila zbilja fascinantna. Mislim da je jedan od najboljih muzičara svih vremena – kaže Džastin.

Povezana vest:  Kemal Monteno 4. marta potpisuje diskove u Jugotonovoj prodavnici

Dodao je da se na njegovom novom albumu ‘Believe’ nalazi jedna stvar koja je inspirisana lažnim optužbama Maraje Jiter da je Biber otac njezinog deteta. Biber kaže da i Džekson ima pesmu sa sličnom tematikom – legendarnu ‘Billie Jean’.

-Da, inspiraciju sam pronašao u toj pesmi. Želeo sam da fanovi razumeju moju poruku – kaže Biber.

Povezana vest:  Poklon slovenačkog benda The Toronto Drug Bust srpskoj publici

Nedavno su se pojavile i glasine da su Džastin Biber i Selena Gomez prekinuli gotovo 18-mesečnu vezu jer su se u poslednje vreme počeli udaljavati. Ipak, službenih saopštenja na tu temu još nije bilo.