lotd_TAS_3155_rgb

“Lord of the dance“ večeras u Kombank areni

Leteći Irci, kako publika naziva članove plesne trupe „Lord of the dance“ nastupiće večeras u Kombank Areni, gde će predstaviti nove koreografije.

Za 16 godina koliko postoje, prerasli su u profesionalnu organizaciju koju čine dve stalno aktivne trupe koje nastupaju po celom svetu, a u Beograd dolazi glavna, prva trupa koju čini 40 plesača.

Iako već godinama ne nastupa sa njima, idejni tvorac i glavni koreograf Majkl Fletli upoznat je sa svakim nastupom svojih plesača, a kao jednog od svojih ?zamenika? u prvoj postavi koja dolazi u Beograd, postavio je Džejmsa Kigana (James Keegan).

Povezana vest:  French Kiss 17. novembra u Domu omladine

Kigan se trupi pridružio 2003. godine na lični poziv Fletlija i od tada je glavna zvezda predstave.

Tokom 16 godina ?Lord of the dance? je jedna od najprodavanijih i najslavnijih plesnih predstava na svetu. Odigrana je u preko 50 zemalja kao što su Japan, Singapur, Tajvan, Australija, Dubai, Meksiko, Amerika, Južna Afrika, Kanada i skoro u svim evropskim zemljama.

Povezana vest:  Vitni Hjuston zbog bolesti otkazala koncert u Parizu

Predstava je klasična priča o sudaru dobra i zla koji publici predstavljaju najbolji irski plesači na svetu, a publika prisustvuje preciznom plesanju i sjajnim koreografijama.

Na bini se pojavljuje 40 plesača koji su trenirani po najvišim standardima.

Takođe tokom nastupa zanimljivi su muzika, svetlo i efekti, jer pored spektakularnog plesa, šou ima i veoma talentovane muzičare i divnog pevača. Muzika se tokom cele predstave izvodi uživo, a sve vreme svetlo pomaže u oblikovanju posebne atmosfere i vodi kroz mračne i misteriozne delove do svetlih, šarenih i veselih dok se dramatični efekti pojačavaju specijalnim efektima.

Povezana vest:  Kasabijan i Kings of Leon na engleskom festivalu Vi

Ulaznice po cenama – 2.200, 2.500, 2.900, 3.300 i 4.000 dinara u prodaji su na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centara Beograd, Doma omladine i Ušće Škopin centra.

Onlajn prodaja i rezervacije ulaznica su na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs.