Rolling Stones

Roling Stonsi objavili kompilaciju i najavili koncerte
 
Britanska rok grupa Roling Stons (Rolling Stones) danas je objavila kompilaciju „Grrr!“ u kojoj su i dve do sada neobjavljene pesme, snimljene u Parizu.
Grupa do kraja godine predviđa četiri koncerta kako bi obeležila 50 godina postojanja.
Neobjavljene pesme „Doom and Gloom“ i „One more shot“ već su na raspolaganju besplatno na zvanižnom sajtu benda www.rollingstones.com.
„Grrr!“ će biti objavljen u različitim formatima, najviše kao tri CD-a u kojima će biti 50 pesama poznate grupe. Kompilacija će biti dostupna i na vinilu. Biće i „grand luks“ format sa 4 CD i 80 pesama.
Na kompilaciji će biti pesme „The Last Time“, „I Can’t Get No“, „Satisfaction“, „Get Off Of My Mind“, „Jumping Jack Flash“ i „Honky Tonk Women“.
Roling Stonsi planiraju četiri koncerta: 25. i 29. novembra u Londonu i 13. i 15. decembra u Nju Džersiju. Cena karata za koncert biće od 130 do 500 evra.
Posle nekoliko meseci pregovora, članovi Mik Džeger, Kit Ričards, Ron Vud i Čarli Vots su odlučili da na sceni proslave 50 godina postojanja grupe. Prvi koncert su imali 12. jula 1962. godine u jednom malom londonskom klubu.

 

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA – SVI NA POD! I PUPPETZ