sergej_cetkovic_skopljeSergej Ćetković završio turneju u Skoplju

 

Poznati kompozitor i pevač Sergej Ćetković i zvanično je završio svoju veliku koncertnu turneju “Pola moga svijeta”, koja je trajala gotovo dve godine. Naime, 14-og aprila 2010.godine održao je pred prepunom Univerzalnom salom u Skopju svoj poslednji u nizu koncerta,  koji će mnogi pamtiti po dobroj svirci i fenomenalnoj komunikaciji koju je Sergej, na njemu poseban način, ostvario sa raspevanom publikom.

Povezana vest:  Dragoljub Đuričić proglašava Dan bubnjara

Koncert, koji je trebao da počne u 21 sat, u startu je kasnio pola sata zbog “reke ljudi”, koji su lagano ulazili u ovu poznatu salu glavnog grada Makedonije. Sergej je odlučio, posle mnogo sergej_cetkovic_skoplje_1poziva  njegovih fanova  iz  Skoplja, da to bude grad u kome će se okončati  Turneja, jer je posle ovog nastupa Sergej nastavio sa radom u studiju na svom petom studijskom album “2 minuta”,  koji treba u prodaji da se nađe sredinom maja.

Povezana vest:  Veliki solistički koncert Nede Ukraden 10. novembra u mts dvorani

Koncertni spektakl, koji je trajao gotovo tri sata, kulminirao je kad se na podijum pojavila specijalna gošća Aleksandra Radović i zajedno sa Sergejem otpevala hit pesmu “Prsten na sto”.

Sergej je uspeo da sve vreme drži svoje fanove “na nogama”, a dobro raspoložena publika doživela je pravi delirijum u trenutku kad je Sergej pevao “Pogledao u nebo” i pozdravio Tošeta Proeskog sa pesmom  “Tajno moja”.

Povezana vest:  U nedelju polufinale Demo Mastersa

sergej_cetkovic_skoplje_2– Bilo mi je pravo zadovoljstvo što smo se odlučili da i oficialno završimo turneju u Skoplju. Uživao sam protekla tri dana u druženju sa divnim i gostoljubivim ljudima. Koncert ću, zaista, zapamtiti i čuvaću ga kao jednu lijepu  uspomenu – bio je iskren Sergej odmah posle koncerta, okružen mnogobrojnim devojkama, koje su ga stidljivo i strpljivo čekale sa fotoaparatima i papirićima za autogram.