Kada ste poslednji put videli da neko ima 500-600.000 ozbiljnih fanova. Ne onih koji slušaju vaše pesme, nego onih, koji plaču, vrište i u stopu prate sve što radite. Slavu Bitlsa žive neki novi klinci i to u Srbiji! Upoznajte Yasserstaina, Muđu, Cileta, PC Axe, Kowalsku, Mariju Žeželj, Janu Dačović, Serbiana itd..

To je Balkanska Youtube scena. Treća po veličiti u svetu, odmah nakon Amerike i Ujedinjenog Kraljevstva, zemlje zapadnog Balkana, pozicionirale su se na ovoj svetskoj sceni svojim kvalitetom i brojem pregleda u sam vrh.

Ukoliko nemate decu tinejdžere, vrlo verovatno za ovu decu nikada niste ni čuli. Možda je vreme da obratite pažnju, oni su novi kreatori raznih edukativnih, komičnih, beauty sadržaja u Srbiji. Kako bi sve ovo dobilo neku formu, u Beogradu će se održati drugi po redu Balkan Tube Fest. Ovaj regionalni festival, koji okuplja sve ljubitelje Youtube kulture, ove godine, trajaće dva dana u Sava Centru. Već sada, traži se karta više, a svi oni koji su među prvima pohrlili da kupe karte, znaju da ih u ova dva dana programa očekuje spektakl.  Više od 80.000 tubera,  glasalo je koga ove godine žele da vide na sceni Sava Centra, a organizatori su podvukli crtu ispod broja 150. U suprotnom, festival bi mogao da traje danima. Exit za klince od 7 do 37, polako ali sigurino osvaja i publiku van Youtuba.

Povezana vest:  Boja očiju otkriva karakter osobe?

Veliki broj svetski priznatih brendova, prepoznao je kapacitet u oglašavanju, i sve svoje digitalne budžete upravo usmerio na ovaj događaj. Svi oni koji se bave stvaranjem sadržaja na televizijama ili u bilo kojim tradicionalnim medijima, znaju koliko je teško držati pažnju tinejdžerima. Ovom festivalu, to će poći za rukom, i to u trajanju od dva dana. Program u velikoj dvorani, amfiteatru, holu Sava Centra ispunjene je iz minuta u minut. Na galeriji SC u press centru, organizacija je posebnu pažnju posvetila roditeljima. Veliki broj zanimljivih sadržaja, filmova, radionica i prezentacija, dešavaće se upravo za roditelje.

Povezana vest:  Večeraj sa Raduljicom i spasi Andrijanin život!

Prošle godine, iz SC je otišla slika u svet, najveći Fanta Selfie ikada, napravljen je na prvom Balkan Tube Festu.

Stigli su neki novi klinci, stižu i neke nove tehnologije i neka nova interesovanja.

Budite u žiži dešavanja, budite komunikaciono efikasni! Čekamo vas u Sava Centru 1. i 2. oktobra 2016 godine!