jacopo-sipariModna agencija Fabrika se na predlog Kolarčeve narodne zadužbine, sa ogromnim zadovoljstvom uključila u akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog koncertnog klavira, koji Kolarac, kao najvažnija koncertna dvorana u Srbiji nema, kako bi na njemu svirali ugledni svetski muzičari.

Na poziv modne agencije Fabrika, poznati kreator visoke mode i veliki obožavalac opere i klsične muzike uopšte, a pre svega prijatelj Srbije,  Renato Balestra je sa ogromnim zadovoljstvom prihvatio da dođe u Beograd sa svojom poslednjom kolekcijom i to sa svojim prijateljima, čuvenim dirigentom, Jacopom Sipariem di Pescasseroliem i  italijanskim sopranom, Silvanom Froli.

Povezana vest:  Oko 20.000 ljudi dočekalo osvajače medalja na SP

Na velikoj sceni, 28. novembra, u organizaciji agencije Fabrika i Kolarčeve narodne zadužbine biće održan muzičko-modni spektakl, sa modnom revijom poslednje kolekcije visoke mode Renata Balestre I koncertom Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim će dirigovati Jacopo Sipari di Pescasseroli, a pevati italijanski sopran Silvana Froli.

Za ovaj događaj će se prodavati ulaznice i kompletan prihod je namenjen kupovini novog klavira, a Fabrika će troškove manifestacije pokriti putem sponzora. Pored toga i Fabrika i Kolarčeva zadužbina će prikupljati sredstva od donatora koje će takođe promovisati

Povezana vest:  Završava se letnje računanje vremena