Andrijana Jovanović je bila potpuno zdrava devojka koja se bavila sportom, ali jednog dana iznenada joj je pozlilo, a dalje analize kod doktora donele su loše vesti koje niko nije mogao da očekuje. Umesto da oseti radost življenja na pragu punoletstva, ona je zajedno sa porodicom krenula u svoju najveću borbu protiv opasnog Juingovog (Ewing) sarkoma na rebru, samo mesec dana pred njen 18. rođendan.

Fondacija EXIT je kroz humanitarnu inicijativu „Sportski Bazar“ pokrenula akciju „Humanitarna večera“ na sajtu www.sportskibazar.rs u okviru koje možete „kupiti“ druženje i večeru sa našim proslavljenim košarkašem Miroslavom Raduljicom!

Povezana vest:  Pao avion, poginuo predsednik Poljske i još 95 ljudi

Sve što je potrebno jeste da posetite sajt i u polju označenom za ponude, ponudite cifru koju ste spremni da platite da vas Miroslav Raduljica izvede na večeru. Ako je vaša ponuda među tri najveće ponude, automatski će biti prikazana na sajtu.

Licitator koji ponudi najveću cifru, imaće jedinstvenu priliku da ga Miroslav Raduljica izvede u utorak 18. jula od 19h na večeru u restoran „Šaran“ na Zemunskom Keju, koji je podržao ovu akciju. Aukcija je počela danas, a traje do nedelje u ponoć.

Povezana vest:  Jutarnji list: Hrvatska će organizovati vojnu paradu

Nada za Andrijanino izlečenje postoji u Italiji. Cena ovog komplikovanog zahvata iznosila bi 80.000 evra, što je nedostižna cifra za njenu porodicu. Andrijani vreme za sakupljanje novca ubrzano ističe, i svaki vid pomoći je bitan.

Kako bi Andrijana što pre došla do ozdravljenja upišite 325 i posaljite SMS na 3030.

Ukoliko ste iz Švajcarske upisite human325 i pošaljite SMS na 455.

Povezana vest:  Vojska izvukla 10 autobusa

Takođe, možete pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun kao i putem linka na e-doniraj.

Unapred hvala za uplate koje možete izvršiti na račune otvorene u fondaciji „Budi human“:

Dinarski: 160-470596-26

Devizni: 00-540-0002146.9

IBAN broj: RS35160005400002146998