williamkategeorge 2014 Officialphoto newsPrinčevski par objavio novu fotografiju svog sina Džordža

Britanski mediji danas su dobili retku priliku da objave novu fotografiju princa Džordža, sina princa Vilijama i njegove supruge Kejt, koji je napunio osam meseci i prvi put će s roditeljima krenuti na putovanje.
Vojvoda od Kembridža, drugi po redu nasleđivanja u kraljevskoj porodici, prikazan je na fotografiji kako sa suprugom i sinom gleda kroz prozor svog stana u Palati Kensington u Londonu.
Nasmejana vojvotkinja Kejt (32) drži Džordža u naručju dok pozira fotografu, dok osmomesečni princ gleda u kućnog ljubimca Lupu, crnog koker španijela koga drži Vilijam (31).
Otkako je rođen, javnost je mogla da vidi princa Džordža, koji je treći po naslednom redu, samo dva puta – prvi put kada je sa majkom izašao iz porodilišta, a drugi put tokom krštenja u oktobru.
Poslednja fotografija, koju je snimio portretista poznatih ličnosti Džejson Bel pre nekoliko sedmica, objavljena je pred porodično putovanje u Australiju i Novi Zeland 7. aprila.
Prinčevski par će na tom 18-dnevnom putovanju pratiti španska dadilja Marija Teresa Turion Boraljo, koja je obuku prošla u poznatom Koledžu Norland u Batu, na zapadu Engleske.

Povezana vest:  Kaspersky Lab: Kratki saveti za siguran i bezbedan odmor