18.06.02FARMA 2010

 

Miloševe laže, koza i ovonedeljni duelisti Dragana i Sajko

 

Ovonedeljni duelisti su Dragana i Sajko. Dragana su izabrali farmeri, dok je Sajko imao najmanje glasova publike.

Mina, Miloš i Maca su u dnevnoj sobi. Mina je pričala o tome kako joj je teško pao tajni zadatak koji je dobila od Zadruge. Rekla je da je zbog zadatka morala da laže farmere i da im krade cigare, što je vrlo nepristojno. Kritikovala je Miloša da joj je sve vreme na ružan način nagoveštavao da je saznao za tajni zadatak jer su ipak prijatelji. Miloš je prokomentarisao da nisu prijatelji i da ona ima dovoljno svojih prijatelja tako da joj je on nepotreban kao prijatelj. Mina se složila sa njim i začuđeno ga pogledala.

Minu je zanimalo koje su zadatke imali ostali farmeri. Miloš joj je rekao koji je bio njegov zadatak, ali ne i za koga je zadatak bio vezan. On je primetio da je Draganin zadatak bio najteži, ali se Mina nije složila sa njim. Ona je tvrdila da je ona imala najteži, dok je Dragana imala najlakši zadatak.

Zorica i Raka su razgovarali o Milošu. Primetili su da se Dragana i Mina foliraju da ne znaju kakav je čovek. Zaključili su da je vrlo ružno od njih što se tako ponašaju prema Milošu, iako znaju kakav je on ustvari.

Zorica je u kuhinji prepričavala Mini događaje prethodne večeri. Rekla je kako su se napili i pevali. Mina je rekla da je čula kako Zorica peva Nemanji. Uz smeh su nastavili prepričavanje.

Povezana vest:  Na Animal Planet kanalu počinje serija „Veterinari za divlje životinje"

Maca je u spavaćoj sobi sa Sajkom i Firčijem ćaskao o zadacima i o tome ko je dobio kakav zadatak. Maca im je rekao svoj zadatak. Oni su došlo do zaključka da je Minin zadatak bio vezan za cigarete, pa su je dozivali da im vrati cigarete da joj ne bi veš bacili svinjama. Komentarisali su i Draganin zadatak. Maca je prokomentarisao kako je zadatak adekvatan njenom nivou inteligencije i da joj je i pored toga bio težak.

Sajko je zafrkavao Draganu da je zaljubljen u nju. Maca je prokomentarisao da se Nemanja nije pretrgao oko zadatka i da bi trebao da skuva Dragani kafu. Nemanja je rekao da je pokušao, ali da je brzo odustao, jer mu je to nebitna stvar u životu.

Mina i Dragana su pričale o ostalim farmerima. Složile su se da su na Farmi svi bezobrazni i da su njih dve između dve vatre. Takođe su zaključile da ostali ne mogu da shvate da njih dve nemaju razloga da budu u lošim odnosima sa Milošem jer im on ništa loše nije učinio. Dodale su da su napadanjem Miloša, ostali farmeri samo pokazali kakvi su zapravo. Mina je rekla da nikada ne bi mogla da pljune nekoga koliko god da je taj neko iznervira.

Povezana vest:  Zanimljiva epizoda serije “Upozoreni ste” 27. juna na Discovery kanalu

18.06.09Maca je uzeo boju i na svim prozorima ispisao reč „Nina“, što je Miloš ubrzo izbrisao. Miloš je došao kod Mine i Dragane u sobu i rekao im da ima neke novosti ali da ne sme da im kaže. Rekao im je da je stakla namazao kremom da ne bi mogli bojama da pišu po staklu.

Miloš je izašao iz sobe u trpezariju i ponovo video išarana stakla. Prokomentarisao je da kada on Macu bude zacrnio neće ga niko oprati.

Miloš je rekao Raki i Dragani da izvlače šibicu za štapić. Dao je Raki da bira šibicu i rekao da glava dobija štapić. Kada je Raka izabrao, ispostavilo se da obe imaju glavu i da je on izabrao pogrešan. Firči je rekao Raki da je Miloš išao po Farmi i vrbovao farmere da daju Raki štapić i da je upravo bio kod Nemanje. Miloš se zakunuo da nije, a Firči mu je odgovorio da laže.

Došlo je vreme za izbor duelista. Ognjen je doneo i podelio poklone za uspešno završene tajne zadatke, kao i utešne za one koji nisu uspešno izvršili zadatke, a zatim se prešlo na izbor ovonedeljnih duelista. Prvi duelista, izborom farmera je Dragana. Drugi duelista, izborom publike je Sajko.

Miloš je u dnevnoj sobi pred svima Dragani objašnjavao da je Maca stoka i da ona nije došla preko kreveta na Farmu. Obratio se Nemanji i rekao da je ružno što se Maca meša u sve to i to što kaže da je ona „preko kreveta“ došla na Farmu. Firči se umešao i rekao da ne može da se meša u tuđu vezu i da se ne treba šaliti na račun bivše ljubavi ili veze.

Povezana vest:  Protest hrvatskog MIP ambasadi Srbije zbog "Pinka"

Nemanja je, isprovociran Miloševim gestom, ustao i zatražio od Miloša da se zakune u decu da je rekao Dragani da će se njih dvoje pomiriti i da je nagovarao da to učini. Maca i Firči su smirili Nemanju. Uz nekoliko međusobno razmenjenih uvreda i pretnji su se razišli.

koza 1Pošto je većina farmera legla da spava, Maca je otišao u štalu kako bi odvezao kozu. On je kozu odveo u spavaću sobu. Uz Firčijevu pomoć je vezao kozu za krevet koji se nalazi preko puta Miloševog. Kada je Miloš video kozu pokušao je da je odveže. Maca i on su se posvađali i otimali oko užeta kojim je bila vezana koza. Kanap kojim je koza bila vezana se zapetljao oko Macinih nogu pa je Maca izgubio ravnotežu i pao na krevet. Daske kreveta su popustile tako da je on propao. Miloš je odvezao kozu i pustio je napolje. Maca je rekao Milošu da je fašista i da zlostavlja kozu, na šta mu je Miloš odgovorio pretnjom da će da vidi kada izađe sa Farme.