satanak_05.11FARMA 3. SEZONA

 

Nominovanu za izbacivanje Ekrem, Irena, Limen i Bane

 

 

Eva, Aca, Baki i Ekrem su kod senika. Zaključili su da nijedan zadatak nije uspešno urađen na Farmi, i da je sve počelo od vremena kada je Ekrem gazdovao.

Aca je rekao da mora kod žene, a Eva ga je pitala da li mu je zasmetala priča o zadacima. Aca je zamolio Ekrema da objasni Evi šta on misli o njoj.

Ekrem je rekao da će njemu skoro svi farmeri dati štapić. Dodao je da će ukupno imati šesnaest štapića. Aca se vratio, rekao je da mu kod žene nije najbolje.

Baki i Natalija su u radionici pričali o Sanji koja je sinoć bila neraspoložena. On je rekao kako ne želi da joj se šlihta i da sa njom može da priča samo kao muž sa ženom i nikako drugačije.

Katarina je rekla Stefanu da je Baki razočarao svojim ponašanjem i da bi ga sigurno tužila za klevetu da on nije porekao ono što je rekao.

Povezana vest:  E! premijerno predstavlja novu seriju “Famously Single”

Vendi, Bane, Stefan i Katarina su sedeli napolju. Vendi se požalila kako je Peja nije ispoštovao ni toliko da sedne pored nje, iako su to sinoć svi muževi uradili. Ona je rekla da neće trčati za njim. Zatim im je pričala o Limenu koji je širio glasine da je upravo ona nagovorila Katarinu da se prijavi za slugu. Bane je prokomentarisao da je Jovana “poludela” zbog papirića koji joj je Limen dao. Vendi misli da je Limenu i Zorani pokvarila planove svojim ulaskom na Farmu jer su do tada vodili glavnu reč na žurkama i noćnim ćaskanjima.

Cobe, Bane i Jelena su šetali. Bane je ogovarao Bakija. Rekao je da se trudi da ne komunicira sa njim. Jelena je čula Bakija kako je prokomentarisao nešto u vezi nje, ali da ona nije htela da mu odgovori i da mu tako daje na značaju. Dodala je da bi volela da ode u izolaciju.

Povezana vest:  Takmičenje Ja imam talenat na jesen na RTS-u

Aca i Ekrem su u šetali u dvorištu. Ekrem je komentarisao kvalitet kuhinje. On smatra da se žene ne snalaze najbolje u kuhinji, da im hleb uvek zagori, dok se muškarcima to još uvek nije desilo. Ekrem je izjavio da će svima onima koji mu daju štapić, on uzvratiti istom merom kada za to dođe vreme.

Stefan, Irena, Marijan, Bata, Aca i Jasmina su ćaskali za stolom napolju. Aca im je rekao da je Ekrem otišao da pravi cigare od svile kukuruza. Komentarisali su kako su mu davali cigare kada god su imali. Marijan misli da to više ne treba raditi i da se Aca previše sažalio na Ekrema. Zaključio je da to što nije pismen ne znači da nije i mudar. On je uveren da Ekrem ne bi bio takav prema njemu, i da nikada ni sa kim ne bi delio hranu i cigare.

Povezana vest:  Neočekivana gošća pomagala takmičarima u Poteri

Eva je razočarana jer oko sebe nije videla niti jedan idealan par. Komentarisala je da Peja nije Vendi udostojio nijednog pogleda, da je Ekrem zaljubljen u Vendi, da bi Katarina više volela da je par sa Banetom, Stefan da je par sa Irenom, da je Aca ravnodušan prema Ireni, da Bata previše brine o detetu (Jovani), da je Marijan čas nežan, čas grub prema Jasmini, da su Cobe i Jelena folirant. Zaključila je da su svi parovi pogrešno spojeni.

Aleksandra je posetila farmere i održala sastanak za izbor dueliste.

Većina farmere je štapić dala Ekremu, tako da je on postao prvi duelista. Irena je imala najmanje glasova publike, dok su Limen i Bane su nominovani po kazni zbog “pisma” za koje su iscenirali da je poslao neko iz “spoljnog sveta”.