nebojsa popov i nemanja vajsNove prostorije Biciklističkog kluba Novi Sad

 

Članovi Biciklističkog kluba Novi Sad renovirali su, uz pomoć sponzora, donatora i prijatelja kluba, nove prostorije u Ulici Despota Stefana 5 u Novom Sadu i po završetku višemesečnih obimnih radova priredili su i malu svečanost na kojoj su podelili zahvalnice svima koji su u ovaj poduhvat uložili rad, trud i sredstva.

Prostorije je svečano otvorila prof dr Aleksandra Mikić Novakov član Gradskog veća Novog Sada za zdravstvo, a prisustvovali su, između ostalih uglednih zvanica i Milan Đukić član Gradskog veća za obrazovanje sa kojim je klub sarađivao u akciji „Biciklizam u školama“ i Sonja Končar Ničić načelnik Uprave za sport i omladinu Novog Sada. Generalni sekretar BS Srbije Petar Rokvić i predsednik BS Beograda Nebojša Popov su čestitali članovima kluba i uručili prigodne poklone predsedniku Nemanji Vajsu.

Povezana vest:  Počelo suđenje Kontadoru u Lozani

– Renoviranje je trajalo osam meseci i uložili smo mnogo slobodnog vremena i truda na čemu se zahvaljujem svim članovima –istakao je Nemanja Vajs. – Takođe, hvala prijateljima kluba, sponzorima i donatorima, kao i društveno sportskim organizacijama Grada Novog Sada na podršci i pomoći da uspešno završimo ovaj veliki posao. U svakom klubu, važne su prostorije, jer se tu okupljaju članovi pre i posle treninga, razmenjuju se iskustva, druže se…Uz kancelariju, u prostorijama od 47 kvadratnih metara su i radionica za popravku bicikala, svlačionica i sala za zimske treninge.

Povezana vest:  Kasa pobedio na trci u Švajcarskoj

Radovi su počeli u martu 2010. Direktno su pomogli između ostalih „Bovira dekor komerc“ (donacija ukrasne stiropor lajsne), Halogen (neonske cevi sa starterima), Alfa enterijer (lesonit ploče), HGP (lepak, glet masa, boje…ukupno 1.200 kg)… Nije izostala i komšijska pomoć. Od Servisa karburatora Biser dobijena je na pozajmicu mešalica za beton, od komšije Cveleta struja, Firma Umetnik je pomogla u popravci prozora. I, kako je na kraju dodao Nemanja Vajs, svi su pomogli po malo da se dobije mnogo i da klub vedrih i nasmejanih ljudi ima krov nad glavom.

Povezana vest:  Balkanski šampionat za elitu na trci „Beograd - Čačak" 11. maja