kuhinja_4.11FARMA 3. SEZONA

 

Boki 13 novi stanar

 

 

Nestašica hrane na farmi postaje sve evidentnija. Farmeri su morali da jedu i stočnu hranu, jer nisu imali ništa drugo da skuvaju. Stefan nije jeo, jer će radije biti bez obroka i tri dana, nego da jede hranu za stoku. Boji se da takva hrana sadrži hemikalije. Zlata se pravdala i nervirala što nema namirnice za nešto bolje, a Peja ju je ubeđivao da je i ovo sasvim dobro, pogotovo ako se doda šećer.

Jasmina se iznervirala, jer je Stefan zamolio da oriba dnevnu sobu. Ona je rekla da nema nameru to da radi, i smatra da bi to trebalo da rade oni kojima je to zadatak. Stefan je pokušao da joj objasni da je ona jedina koja trenutno ne radi, i da ju je zbog toga pitao. Na kraju je rekao da će sazvati sastanak, i da će sve to rešiti zajedno. Ona smatra da zbog toga ne mora da se saziva sastanak, jer je to sitnica. Kasnije je otišla do Vendi i rekla da se sigurno nijedna osoba ne bi javila kada bi  ona pitala ko je poslao Stefana da je zamoli da čisti. 

Povezana vest:  Premijera treće sezone HBO Europe serije "Čopor"

Vendi i Jasmina su razgovarale o mogućem budućem gazdi. Vendi smatra da će ispasti Limen, kao i da će postaviti Zoranu za gazdu. Jasmini se nikako ne dopada ta ideja, jer se boji da bi automatski postala sluga. Došla je Katarina koja je takođe nervozna. Razgovarale su o Bakiju i Peji. Bilo bi im drago da Jelena bude gazda, jer smatraju da bi tada one bile zaštićene, a Baki bi zasigurno postao sluga.

Jasmina i Vendi su bile na klupi ispred kuće, i komentarisale kako je kod muškaraca ručak bio na vreme, i da su Zlata i Sanja kasno počele da prave ručak. Pridružila im se Jelena, i rekla da će postaviti za sluge Zoranu i Bakija, ukoliko bude izabrana za gazdu.

Povezana vest:  Premijera treće sezone serije „Njegova mračna tkanja" na HBO MAX-u

U Areni, u duelu su učestvovali Ekrem, Irena, Limen i Bane. Ekrem je izabran od strane farmera, Irena je imala najmanje glasova gledalaca, dok su Limeni i Bane kažnjeni. Nakon Arene, Irena je zbog najmanjeg broja glasova morala da napusti Farmu.

Novi farmer je Boki 13. Kada je ušao, odmah je prokomentarisao kako je vruće, i počeo da prska parfemom okolo, i malo prsnuo i po Ekremu. Sve farmere je poslužio cigaretama. Pitao je LiMena, koji je vraćao stvari iz džaka u ormar, da li bi mogao da uzme njegov krevet.

Stefan i Marijan su seli u kuhinju. Boki je došao da se upozna sa njima. Marijan nije želeo ni da ga pogleda, a Stefan mu je pružio ruku, ne predstavljajući se.

Eva je rekla Marijanu da ne može tako da se ponaša, i da prestane da vređa, jer to nije lepo. Rekla je da svi imaju jednaka prava, i da mogu da rade šta žele. Marijan je rekao da i on ima prava da se ne slaže sa nečim, i da ne želi da bude u istoj prostoriji sa njim.

Povezana vest:  Nastavak serijala “Majstori za kuće na drvetu” na Animal Planet kanalu

Stefan je u kuhinji pričao sa Zoranom. Zorana mu je objašnjavala da je sve ovo reality show, i da je sve što se dešava normalno i da smatra da on greši, jer bi trebalo da se navikne na show biznis. Ona smatra da je Boki veoma pametan dečko, i da ne bi trebalo da mu sudi odmah. Stefan je rekao da ga ne zanima ko je i šta je, već samo da ga ne želi u svojoj blizini.

Natalija je došla do Marijana i rekla mu je da je Boki poslao tabletu za smirenje, šta je Marijana veoma iznerviralo. Natalija mu se izvinila, i rekla je da nije očekivala da će da se naljutiti zbog toga.