ZORANA_ARUNOVIC_SA_TRI_MEDALJEZorana Arunović uplatila za obnovu Kraljeva 20.000 dinara

 

Svetska šampionka vazdušnim pištoljem i vicešampionka MK pištoljem i članica vicešampionske selekcije Srbije MK pištoljem sa Šampionata sveta ove godine u Minhenu Zorana Arunović, uplatila je 20.000 dinara za pomoć obnovi Kraljeva porušenog u zemljotresu 3. novembra.

– Želim da pomognem da se što pre obnove objekti i da zimu dočekaju pod krovom. Duboko su me potresle slike koje gledamo svaki dan, ljude u nevolji i kao da je nestalo ono lepo Kraljevo koje pamtim – rekla je Zorana Arunović. – Možda iznos nije veliki, ali dala sam ga od srca i uplatila sam koliko sam mogla u ovom trenutku.

Povezana vest:  “Škepo” iz Gornjeg Milanovca i Radiša Borisavljević osvojili titule papovkom na Šampionatu Srbije u Trsteniku

Zorana Arunović smatra da je u ovakvim situacijama veoma važno biti solidaran i da svaka uplata, ali i druge vrste pomoći, ma kako mali bili, mnogo znače ljudima u Kraljevu:

– Ovo je, pre svega, moj lični gest, ne bih ni objavljivala da sam dala sredstva da situacija nije ovako teška, jer osećam da je pomoć neophodna i to – odmah. Zato apelujem i na druge sportiste i sportske organizacije da se uključe, da budu i na taj način uz građane Kraljeva u nevolji koja ih je zadesila. 

Povezana vest:  Jasna Šekarić zove Beograđane na Svetski kup u Kovilovo