poljubacSURVIVOR VIP
Bojana i Nikola – pao prvi poljubac
Nikola i Bojana ne kriju više ljubav pred svojim saplemenicima. Od kamera ipak beže, skrivaju se po lagunama ali ih je ekipa na kraju uhvatila na delu. Poneseni emocijama i rajem u kojem su se našli, njih dvoje su se nežno mazili I ljubili u vodi, potpuno nesvesni da ih kamera iz šume snima.  Scena kao iz filma, šum mora, predivna laguna i dvoje mladih u strasnom zagrljaju. Kasuko je oduševljen, naročito Edin: “Svima nam je lepo kada su oni zajedno. Divan su par”.
I dok na ovom ostrvu u ljubav cveta, u Novom kraljevstvu Vesna Zmijanac zbog nikotinske krize postaje neprijatna i veoma nervozna. “Nemoj me više slikati. Beži u p…u mat….nu I ti I to više. Ajde u k…c!” – odbrusila je u sekundi Zmiki snimatelju naše produkcije. Cinci je pokušala da je zamoli za pomoć oko spremanja hrane ali je I njoj Vesna skresala “neću” I odmarširala na plažu da se malo smiri. “Nije laka nikotinska kriza” – pravdala je Cincarevićeva sada svoju najbolju drugaricu.
Žene, tačnije Goca, ne prestaju da pričaju o drugom plemenu. Veoma je zabrinuta za Aleksandru za koju kaže da se pretvorila u kostura, sve joj koske ispale, dok Bokica, sirota, užasno izgleda sa onim ujedima po telu.
Goca raspravlja sa KnezomIpak, Goca je najžučnija u objašnjavanju svom plemenu zašto ne želi da nastupa u Hrtvatskoj. „Dok ne budem došla na hrvtatsku televiziju i imala dobru kampanju, zabole me baš za njihovo tržište. Jedna Severina izdala album za PGP RTS. Ta Severina radila je kampanju za Tuđmana. Ti znači izdaješ Severinu u nacionalnoj izdavačkoj kući, srpskoj i pratiš nju kao najveću srpsku zvezdu . Zašto bilo ko od nas nema takav tretman. Čola nema takav tretman, čak ni on nije gostovao na HRT“ ogorčeno priča Goca.
Knez pokušava da smiri malo raspravu ali nesvesno sipa ulje na vatru „Zato što su oni osetili da to mogu da prodaju ovde, Severinu, Tonija ili Borisa…Da oni tebe mogu da prodaju tamo, i ti bi bila tamo“.  Goca i dalje drži do svog mišljenja „Nije istina da tamo ne mogu da me prodaju, ljudi me zovu da sviram ali ja neću da sviram po folkotekama i neću da ulazim na mala vrata. To je jedna opšta nekorektnost. …Oni imaju nacionalni identitet, a mi smo zemlja koja to nema, možemo da progutamo sve. Ako u Podgorici mogu da imam kampanju za koncert, mogu i tamo“ . Knez pokušava da završi diplomatski „Ja sam free of politics“.
Katarina  takođe vodi zanimljive razgovore sa ženama. Ističe da ima fantastičan odnos sa tatom i da je on njena „najbolja drugarica“: „Tata je znao kad sam izgubila nevinost, tata je znao o svakom mom momku, sve moje probleme…“ I ko zna šta bi smo još saznali da nije stiglo pismo sa zagonetkom koje treba da najavi sledeću igru.
U borbi za imunitet Kasuko ponovo nema sreće. Osuđeni su na još jedan plemenski savet. Bahandi likuje, Vlalukin smatra da je ključ uspeha u ekipnoj energiji bez obzira gde se nalaze, u srcu Šumadije ili Filipina…Ponovo jedan član Kasuka odlazi u izolaciju na potpuno zabačeno ostrvu. Ovog puta, Marko bira Aleksandru Perović.
U Novom kraljevstvu Biljana čita tek pristiglu poruku vezanu za sledeći zadatak: „Izazov čeka jednu od vas. Ko ima želudac za pun želudac?“. Vesna kaže da svi imaju želudac za pun želudac, ali ne i za prazan. Zmiki odmah diriguje svojoj drugarici da ukoliko bude osvojila nagradu, između hrane i cigareta odabere cigarete, a ukoliko bude moglo da se bira između šampona i hrane, uzeće šampon. „Mi pušači imamo problem koji ovi ičigledno ne razumeju dovoljno. Nisu našli baš povoljan momenat da nas leče od zavisnosti duvana, jer smo neprijatni.“ – zaključuje Vesna, dok se Biljana priprema za odlazak na „borilište“.
SURVIVOR SRBIJA – sreda, 10. novembar u 22.00
Povezana vest:  "Crna guja" se vraća na TV?