Kanal E! je najavio da će proslavljena  višestruko nagrađivana glumica Dženifer Eniston  dobiti  nagradu Ikona naroda za 2019 (The People’s Icon of 2019) u okviru E! People’s Choice Awards. Enistonova će biti nagrađena za njene čuvene uloge na televiziji i filmu, uključujući Netflix hit Murder Mystery, za koju je nominovana u kategoriji  Najbolja ženska zvezda u 2019. Dodela nagrada E! People’s Choice Awards emitovaće se uživo iz Barker Hangara u Santa Moniki u nedelju  10. novembra u 03:00 iza ponoći na kanalu E!

Povezana vest:  Nova letnja zabava na Happy TV - „Novajlije“ u borbi za nagradu iz snova

“Dženifer Eniston je prava energija, koju je prikazala u svojim nezaboravnim legendarnim ulogama i likovima”,   izjavila je  Džen Nil, direktorka E! News, događaja uživo i Lifestyle Digital. “Za graciozno osvajanje komedije i drame i na malom i velikom ekranu, mi ćemo odati počast Dženifer Eniston nagradom The People’s Icon of 2019.”

Eniston se neprimetno transformisala od devojke iz komšiluka kroz ulogu Rejčel Grin u Prijateljima, nagrađenu Emijem i Zlatnim Globusom, do međunarodno priznate filmske zvezde koja je igrala u komedijama poput Svemogući Brus, Kako se rešiti šefa i Mi smo Milerovi, zatim u  dinamičnoj drami za koju je nominovana za nagrade Zlatni Glubus i SAG u filmu Cake. Ove jeseni Enistonova se vraća na televiziju sa dugo iščekivanom Apple TV+ serijom The Morning Show, uz Stiva Karela i Riz Viterspun.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Evu pogodila Ekremova reakcija

E! People’s Choice Awards emitovaće se iz Barker Hangara u Santa Moniki u nedelju  10. novembra od 03:00 iza ponoći na kanalu E!,  uz emisiju uživo sa crvenog tepiha – E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 od 01:00 iza ponoći.

Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019E! People’s Choice Awards su producirali Den of Thieves uz izvršne prpducente:  Jesse Ignjatović, Evan Prager i Barb Bialkowski.

Povezana vest:  Premijera 3 sezone serije “Radionica nepodobnih mehaničara” na Discovery kanalu

PHOTO: Alexi Lubomirski