Ako smo se ovog ponedeljka nadali sunčanom proleću, a iznenadila nas je kišovita jesen, nema potrebe da očajavamo. To samo znači da je još uvek vreme za popodnevno izležavanje, dremke i opuštanje uz omiljene Film Box kanale i naše predloge za narednu sedmicu. Izaberite komedije koje vas najvše privlače i „pretplatite se“ na nedeljnu dozu smeha.

Četvrtak nas polako priprema za vikend i dobro raspoloženje, zato vam preporučujemo da u 22:35h uključite kanal Film Box Stars i ispratite film „Ubica mekog srca“ gde savršenu glumu pokazuju Bruce Willis, Matthew Perry i Rosanna Arquette. U ovoj komediji život vrednog stomatologa pretvara se u pakao kada se čuveni gangster doseli u njegov komšiluk, a supruga ga ubedi da policiji prijavi njegovo prebivalište.

Povezana vest:  Treća sezona serije Bibliotekari premijerno 27. novembra u 19:00 samo na DIVA kanalu

Petkom se podrazumeva opuštenost i rasterećenost, zato vam predlažemo da odgledate film „Slučajni predsednik“, koji će se emitovati u 21h na kanalu Film Box Premium. Tom Dobs, komičar koji vodi humorističko-politički program, kandiduje se za predsednika SAD kao nezavisni kandidat koji nakon eksplozivne završnice u kampanjskoj debati dobija sasvim dovoljan broj glasova da bi pobedio. Nevolja je u tome što je za pobedu zaslužna greška u kompjuterskom glasačkom sistemu Delakroja, privatne kompanije čije akcije su u ogromnom porastu. Kako bi zaštitili sopstvenu budućnost, direktori Delakroja pokušavaju da prikriju grešku, ali jedna programerka, Elenor Grin, želi da Dobs sazna istinu. Može li doći do njega? Glavne uloge ovog filma tumače Robin Williams, Laura Linney i Lewis Black.

Povezana vest:  "Kustendorf 2012", emisija posvećena svima koji šire ideju o filmu kao kulturi na 13. februara na RTS-u

I nedeljno popodne posvetite komičnim situacijama i smehu, a u tome vam može pomoći film „Hoću-neću“. Posao svadbene planerke, Loren Krendels, jeste da pravi čuda na venčanjima drugih ljudi. Nažalost, u svom privatnom životu ima velikih prepreka. Kako se primiče najiščekivanije venčanje godine, Loren shvata da njena karijera i ljubavni život samo što se nisu sudarili. Film u kome glavne uloge igraju Denise Richards, Dean Cain i Karen Cliché možete ispratiti na kanalu Film Box Premium sa početkom u 16:15h.

Povezana vest:  FARMA 2010, Novi gazda Firči