Dobra vest za sve ljubitelje domaćih serija stiže od Telekoma Srbija i produkcijske kuće From No Connection, koji su započeli snimanje nove triler serije „Nemirni“. Serija u fokus stavlja inspektorku policije koja, vođena sopstvenim nemirom, na neočekivan način razotkriva vezu između države, službe i kriminala.

„Cilj nam je da i dalje podstičemo razvoj domaće kinematografije, koju uveliko distribuiramo na pet kontinenata. Serija „Jedini izlaz“ na kojoj smo već sarađivali sa rediteljem Darkom Nikolićem jedna je od najprodavanijih na stranim tržištima, a smatram da će „Nemirni“ biti još veći hit“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Povezana vest:  Treća sezona serije „Ubice mog oca“ već nakon prve epizode zaintrigirala publiku

Napetost i iščekivanje svake nove epizode biće glavna odlika ove uzbudljive serije, navode njeni autori, a reditelj Darko Nikolić kaže da će isprepletane priče biti veoma zanimljive za praćenje.

„Radnja prati inspektorku koja želi da otkrije šta se desilo u zločinu starom pet godina, ali paralelno i dramu koja otkriva slojevitost porodičnih odnosa u porodici Banović“, rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Samsung Electronics i PRVA srpska televizija predstavili inovaciju na domaćem medijskom tržištu - "PRVA SMART TV" APLIKACIJU

Nova krimi serija predstaviće različite likove i nezavidne situacije kroz odmotavanje zamršenog klupka zločina priče koja se prati sa punom pažnjom.

U seriji će se pojaviti veliki broj karaktera, koji će kroz glavne i sporedne uloge doprineti kreiranju situacija i izazova koji se nalaze pred glavnom junakinjom. Glumačku postavu čine Nikolina Friganović, Dejan Aćimović, Gordan Kičić, Marinko Prga, Milan Čučilović, Boris Pingović i Igor Benčina, kao i Anica Dobra, Ljuba Bandović, Gorica Popović, Nebojša Dugalić, Rale Milenković i mnogi drugi koji će gledaocima ovaj krimi triler učiniti maksimalno uzbudljivim.

Povezana vest:  Ovonedeljni recept za uživanje: Filmovi koji će vas oduševiti

„Jedan od glavnih razloga zašto sam prihvatila ovu ulogu jeste činjenica da je sjajno napisana i vrlo kompleksna, nije klasični lik inspektora. Bilo je zanimljivo videti kako jedan takav ženski lik funkcioniše u „muškom“ svetu“, rekla je Nikolina Friganović, koja tumači glavnu ulogu u seriji.

Serija „Nemirni“ emitovaće se na Superstar kanalu, čiji su gledaoci već navikli na vrhunsku produkciju i najkvalitetniji filmski i serijski sadržaj.