Serija u kojoj glavne uloge tumače Algi Eke, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik i Öykü Celik postigla je rekordnu gledanost u Turskoj i u drugim zemljama u kojima je prikazana, zato ćemo moći da je gledamo i na kanalu Timeless Dizi u Srbiji!

Osnova dramske radnje serije deluje jednostavno: Kada stignu u selo na obali Egejskog mora, dva brata koja žive u gradu se zaljubljuju u istu ženu. Njih dvojica, Sasha i Barysh, beže iz Istanbula sa celom porodicom zbog finansijskih malverzacija. U selu u kome se kriju upoznaju Zarife (Algi Eke), na prvi pogled jednostavnu devojku koja brzo uspeva da do maksimuma dovede tenziju među ova dva muškarca.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Aljaska: Na granici opstanka

Ali, koja turska serija ima jednostavan zaplet? Čak i u ovom slučaju, gledaoci i ljubitelji žanra „dizi“ neće bit razočarani! Prava epska priča rađa se iz ljubavnog trougla i, kao i u bilo kojoj drugoj ovakvoj situaciji, Zarife nije voljna da izabere. Serija je prepuna zabavnih situacija, puna humora koji je, naizgled, rezultat kontrasta među likovima iz gradske i seoske sredine, kao i dešavanja koja na početku deluju šaljivo, međutim vrlo brzo prerastaju u nešto izuzetno ozbiljno.

Povezana vest:  Premijera emisije “Zlato Beringovog mora” na kanalu Discovery 17. aprila

„Život je ponekad sladak“ (originalni naziv serije je „Hayat Sevince Güzel„) je serija koja je nastala 2016. godine u produkciji kompanije Limon Film kao najgledanija serija u Turskoj za vreme prikazivanja, rušeći rekorde po gledanosti. Glavna glumica u seriji Algi Eke je veoma poznata glumica u Turskoj. Glumela je do sada u sedam igranih filmova i pojavila se u 10 uspešnih TV serija. Karijera Ekin Mert Daymaza, koji glumi Savasa u seriji, a čija je karijera u vrtoglavom usponu, na početku karijere primećen je zbog svoje egzotične lepote, nakon pojavljivanja u popularnom takmičenju „Najbolji turski model“. Učestvuje u preko deset aktivnih TV serija i još uvek je „đak“ univerziteta Halic u Turskoj kada su u pitanju treniranje i fitnes. Ako je Damaz zgodan, kritičari misle da je Burak Çelik još zgodniji i pobednik oba takmičenja: „Najbolji turski model“ i „Najbolji model na svetu“. On igra Barisa, drugog brata koji je takođe zaljubljen u Zarife, a nedavno je rekao da bi jako voleo da bude Khal Drogo u „Igri prestola“! U stvari, njemu su čak neki turski mediji dali i nadimak turski Džejson Momoa.

Povezana vest:  Don Džonson obeštećen za seriju Neš Bridžiz