Spremite se da započnete  2023. godinu sa kanalom E!

Nakon što je sjajno vodila izveštaj sa crvenog tepiha Live From E!: People’s Choice Awards  u decembru, nagrađivana glumica, producentkinja i aktivistkinja Laverne Cox ponovo će zablistati na crvenom tepihu tokom vođenja ovogodišnje emisije posvećene dodeli Zlatnog globusa –  Live From E!: Golden Globes 11. januara od 21.00 na kanalu E!

Povezana vest:  Rade Šerbedžija dobitnik specijalne Zlatne antene

Pre nego što ovogodišnja ceremonija dodele Zlatnih globusa,  koju vodi Jerrod Carmichael, Laverne i ko-voditeljka Loni Love  će pokriti najznačajnije trenutke crvenog tepiha u hotelu Beverli Hilton na Beverli Hilsu u Kaliforniji —od ekskluzivnih intervjua i debija slavnih parova do smelog modnog izgleda i još mnogo toga.

E! modna dopisnica Zanna Roberts Rassi  i stručnjak za pop kulturu Naz Perez će takođe pomoći da se istaknu  ovogodišnje nominovane zvezde za Zlatni globus i da otkriju najbolje obučene uz Live From E! paneliste.

Povezana vest:  Sem Nil u pilot epizodi serije Alkatraz

Ovogodišnja lista nominacija za Zlatni globus uključuje nekoliko nominovanih po prvi put, uključujući Quintu Brunson  za najbolju glumicu u televizijskoj seriji, mjuziklu ili komediji i Brendana Frasera  za najboljeg glumca u filmu, drami.

Filmovi kao što su:  Avatar: The Way of Water, Top Gun: Maverick, Babylon i  Everything Everywhere All at Once u konkurenciji sub za najznačajnije nagrade, dok se serije poput House of the Dragon, The Crown, Abbott Elementary i  Wednesday hope nadaju da će poneti kući priznanja. (Kompletnu listu nominovanih možete naći ovde.)

Povezana vest:  Sater o spinofu "SOA" i seriji koja bi prethodila originalu

Gledajte Live From E!: Golden Globes  11. januara od 21.00 na kanalu E!