Na oduševljenje milionskog auditorijuma u regionu, od ponedeljka 2. oktobra na televiziju Pink vraća se serija „Zakopane tajne“ u dobro poznatom terminu – radnim danima od 21 čas. Autorska ekipa, na čelu sa Žarkom Jokanovićem, pobrinula se da u drugoj sezoni nagradi poverenje gledalaca, i to iznenađenjima kada je reč o priči, ali i kada je reč o glumačkoj postavi.

Već je otkriveno da se ekipi „Zakopanih tajni“ priključio jedan od najboljih mladih glumaca Miloš Đurović, tumačiti lik Vasje Šumanskog, unuka misteriozne vlasnice antikvarnice Olge Aslanove, koju igra Mira Banjac.

S obzirom na to da je velika čast deliti kadat sa jednom od najvećih glumica jugoslovenske kinematografije, Miloš je otkrio šta mu je najinspirativnije u radu sa legendarnom Mirom Banjac.

  • Ima mnogo stvari, ne bih mogao da izdvojim samo jednu. Ali, prva je sigurno iskustvo koje ta žena nosi. Ne, pogrešio sam! Prva stvar nije iskustvo, nego radost koju ima, taj duh, ta bistrina uma, sa sve muštiklicom. Dok sam snimao prvu scenu sa njom, ja sam se topio, kad provedem vreme sa Mirom, drži me dobro raspoloženje još dugo. Neka joj Bog da zdravlja da sarađujemo još dugo – rekao je Miloš.
Povezana vest:  VAMPRISKI DNEVNICI, Nina Dobrev i Ian Somerhalder nastavljaju sa snimanjem “Vampirskih dnevnika”

Podsetimo, Miloš je vernoj Pinkovoj publici dobro poznat – region ga je zavoleo u ulozi Nikole Stanimirovića u jednoj od najgledanijih Pinkovih serija „Crveni mesec“, a sada će gledaoci moći da uživaju u njegovom raskošnom talentu i u sasvim drugačijoj ulozi u seriji „Zakopane tajne“. Miloš nije želeo da otkriva mnogo o svom liku, ali ispričao je da Vasja jedan energičan tip koji će praviti svakakve zvrčke i da je avanturističkog je duha.

  • Ne želim da gledaocima otkrivam sve sada, verujem da to ni njima ne bi bilo zanimljivo. Samu radnju i sve što će događati kroz seriju, gledaoci će moći veoma brzo i sami da vide – rekao je Đurović.
Povezana vest:  Lisa Edelstin napušta seriju Doktor Haus

Verujemo da svi gledaoci s nestrpljenjem čekaju da se upoznaju sa Vasjom i da saznaju na koji način će on uticati na tok priče koja je osvojila region. Jedno je sigurno – na nove epizode neće morati da čekaju dugo jer druga sezona „Zakopanih tajni“ počinje već u ponedeljak, 2. oktobra od 21 čas na televiziji Pink.

Povezana vest:  Još jedan nastavak serije "Seks i grad", Blejk Lajvli ili Majli Sajrus u ulozi Keri

Foto: Jelena Simonović