Šta se dešava kada se spusti zavesa? Ko su glumci kada skinu maske? Da li je teatar mesto duhovnog uzdignuća ili pozornica koja krije mračne tajne? Nova hit serija pod misterioznim imenom „V(fau) efekat“vodi nas kroz imaginarnu priču stvarnog zločina.

Pod rediteljskom palicom Gordana Kičića i Đorđa Markovića, „V (fau) efekat“, stiže osam uzbudljivih epizoda, čije emitovanje počinje 10. februara na kanalu Superstar TV-u, sa dinamikom prikazivanja svake subote i nedelje od 21h. Pored trilerskog zapleta i portage inspektorke Sorge (Milica Janevski) koja istražuje misteriozne zločine u stilu Agate Kristi, publika će biti u prilici da prati priču sa ironičnim i crnohumornim pogledom na pozorišni život, njegove umetnike i njihove sudbine.

Povezana vest:  Počinje snimanje serije „Dream team“

„V(fau)“efekat nas vodi u Savremeni teatar u kojem su u toku pripreme za dugoočekivanu premijeru komada Slučaj Bertolda B.  Na premijeru stižu sve važne zvanice, novinari kritičari, ali i ministar kulture čiji sin igra glavnu ulogu. Predstava se odigrava uspešno i gromoglasan aplauz se prolomi salom, a onda nastaje muk – ovako nas kreatori ove serije uvode u misterioznu potragu punu strahova, intriga i laži.

Povezana vest:  Paja Patak puni 79 godina

Glumačku podelu čine Milica Janevski, Radovan Vujović, Vojislav Brajović, Gordan Kičić, Pavle Mensur, Jovana Gavrilović, Izudin Bajrović, Nada Šargin, Radoje Čupić, Dubravka Duda Kovjanić, Petar Benčina, Miloš Đorđević, Aleksandar Srećković, Mladen Andrejević, Bojana Stefanović, Miodrag Miki Krstović i mnogi drugi.

Hit mejker Đorđe Milosavljević i ovog puta je kreator i scenarista, koscenarista je Maja Todorović, scenograf Zorana Petrov, a kostimograf Snežana Veljković.

Povezana vest:  Premijera prve sezone serije “Zabavna nauka” na Discovery kanalu

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta.

Foto: Firefly productions