bojana_nemes_marijana

VELIKI BRAT 2011

Bojana i Nemeš deluju kao par, obračun Radašina i Džordža

Veliki Brat je ukućane probudio sa pesmom “Trla baba lan”. Ukućani su zadovoljni muzičkim izborom Velikog Brta pa su pevušili pri buđenju, neki su čak i zaigrali. Atmosfera u kući je pozitivna i prilično vesela.

Međutim, tenzija zbog večerašnjeg izbacivanja se oseća kod nekih ukućana.

Najveći strah da će večeras napustiti kuću imaju Marijana i Mila. Slavica ipak misli da Ema i Džordž neprestano razmišljaju kako će baš oni biti izbačeni. Dok jedni razmišljaju o napuštanju kuće, Tamara i Nikola koriste svaki trenutak boravka u kući.

Otkako su zahladneli odnosi između Marijane i Nemeša, Bojana sve više vremena provodi sa Nemešom.

Povezana vest:  Kris Vens u seriji ''Transporter''

Marijana se trudi da što bolje izbegne konverzaciju sa Nemešom, nakon provedene noći ispod istog pokrivača. Nemeš i Bojana se sve više upuštaju u opuštene priče i deluju kao kompatibilan par. Bojana se požalila na bolove i Nemeš je brže bolje pokušao da masažom dlana otkloni sve njene probleme.

Slavica je u kuhinji gde sprema proju za ukućane. Uputila je Džordžu čuvenu Njegoševu „Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi a zube polomi“, na šta je Radašin prokomentarisao da je Slavica orah i da je treba „tucati“. Slavica se samo slatko nasmejala na njegovu konstataciju i nije mu odgovorila.

Povezana vest:  "Kuća zmaja": Objavljeni tizer trejler i posteri sa likovima za novu HBO seriju

horvat_nirmal_dragana_duskoJoš uvek se oseća netrpeljivost otkako je Veliki Brat saopštio ukućanima da će večeras neko biti izbačen iz kuće. Ostaje pitanje: „Da li će ići na otpad ili ne?“

Većina ukućana sedi u dvorišti i zabavlja se. Tu su Milan, Tamara, Nemeš, Bojana, Nikola i Ema.

Zbog nedovoljno mesta za sve Nemeš je svoju ležaljku podelio sa Bojanom, dok je Nikola primio Marijanu koja je naknadno došla. Milan je sve vreme českao Tamaru i nije mario što je Nikola tu, ni Nemeš nije obraćao pažnju na Marijano prisustvo, pa je iskoristio trenutak da Bojanu mazi po leđima.

Povezana vest:  AMC najavio novu sezonu serije Fear The Walking Dead

Slavica je spremala proje, dok su Radiša i Džordž imali mali obračun u dvorištu. Izgleda da se situacija zahuktava između njih, i to ni više ni manje nego oko Slavice.

Veliki Brat voli kad se ljudi vole. Izgleda da svi ukućani ljube bližnjeg svog, i kao još jedan dokaz tome je Milanovo saopštenje  Tamari da mu se sviđa, i da bi po pitanju nje postao lak muškarac. Na otpadu svi zajedno gledaju Burlesku i smeju se Soraji, koja je u međuvremenu pala sa stolice.