dzordz_izbacivanje

VELIKI BRAT 2011

Džordž Rkman napustio kuću, saznajte šta su sve ukućani radili tokom 28 dana

Džordž Rkman je treći ukućanin koji je napustio kuću Velikog Brata. Nakon što mu je Marijana saopštila da je izbačen, on je bio ravnodušan, a možda mu je čak i bilo drago, jer jedva čekao da napusti otpad.

Nakon što su mu u emisiji prikazali ko je sve glasao za njega, ostao je bez teksta, bio je vidno iznenađen. Od troje nominovanih, Soraja, Nirmal i Džordž, Soraja je bila najviše iznenađena nominacijom, mada ni Nirmal nije bio ravnodušan. Ukućani nakon Džordžovog izlaska, su komentarisali kako će im faliti takav jedan šaljivdžija, sa čime se čak i Slavica složila. Nemeš se posebno rastužio, mada je na njega mnogo jači utisak ostavio rastanak sa Marijanom. Dok su svi bili na okupu u dvorištu, njih dvoje su bili veoma prisni, čak su se na rastanku i poljubili. Taj poljubac i nije bio toliko upečatljiv, koliko je bio pogled koji su jedno drugom uputili kad je Nemeš bio na vratima.

Suza, suzu stiže

Ukućani su sinoć jedva dočekali da Veliki Brat ugasi svetla. Svi su bili umorni i sanjivi.  Tamari i Bojani se najviše spavalo, pa je Veliki Brat pokušao da ih rasani time što će im ispuniti neku želju.

Ukućanke nisu bile mnogo maštovite pa su poželele da ih Veliki Brat samo pusti da spavaju.

Marijani je sinoć bilo najteže. U spavaćoj sobi je zaplakala nad slikom svog deteta. Radiša i Nikola su prvi videli Marijanine suze i pokušavali da je uteše. Nisu znali zbog čega plače, ali ubrzo im je Marijana pokazala sliku i time  im je sve bilo jasno. Nikola je tešio Marijanu veoma uspešno, čak ga je i ona pohvalila. Nastavila je da se poverava Nikoli u dvorištu. Pitala se kako joj dete sad izgleda, kako je ošišana i jesu li joj porasli svi zubi. Iako je pre par dana osudio Marijanu kako je ostavila dete napolju i ušla u rijaliti, nije ga sprečilo da joj bude rame za plakanje. Nikola se zaista pokazao kao pravi prijatelj.

Povezana vest:  Don Drejper inspirisao novi lik u crtaću "Sunđer Bob"

soping _lista_28_danŠta se dešava sa Draganom?

Dragana se sinoć šetkala oko ispovedaonice što je izazvalo sumnju kod ostaluih ukućana.

Soraja, Horvat i Nirmal pričali su o tome kako se šunjala i krišom ušla u ispovedaonicu ne bi li razgovarala sa Velikim Bratom o tome šta je “mediokritet”. Nemeš smatra da će Dragana večeras napustiti kuću, pa je po njenom odlasku na tuširanje prokomentarisao, da joj ni tuširanje neće pomoći.

Danas je ipak vreme za šoping listu. Ukućani luksuzne kuće imaju poteškoća. Ove nedelje zadatak “Izviđači”  nije bio uspešan i ukućani nisu osvojili luksuzni budžet, pa u skladu sa tim moraju da smanje svoje prohteve.

Znam taj smešak!

Veliki Brat je poželeo da večeras u toku izbacivanja, svi zajedno, ukućani otpada i ukućani iz luksuzne kuće, izvedu pesmu “Znam taj smešak”.

Pevaće na matricu, ornosno instrumentalno izvođenje koje će pustiti Veliki Brat. Ukućani iz kuće izvešće prve dve stofe pesme, a podelu glasova i teksta biće prepuštena samim ukućanima. Ukućani iz otpada izvešće samo treći refren, a drugi refren i četvrti izvešće svi zajedno. Ukućani po čitanju želje Veliko Brata počeli su sa uvežbavanjem. Podelili su ko će koju strofu pevati i spremaju se za večerašnje izvođenje. Slogan “Ljubi bližnjeg svog” dobio je i nezvanični himnu. Nemeša je Veliki Brat opet pozitivno iznenadio, a ostatak ukućana je veoma srećan. Mislimo da će želja Velikog Brata biti do kraja ispunjena jer većina već uveliko zna reči Nemeševe pesme “Znam taj smešak”.

Ko ispada večeras?

Nominovani ukućani otpada polako se pripremaju za večerašnje izbacivanje. Dragana, Soraja, Ema, Duško, Nirmal, Horvat i Džordž nisu imuni i jedan od njih će večeras napustiti kuću.

Povezana vest:  KOSMOS: premijera nove sezone se očekuje u martu 2019 godine

Tenzija se oseća kod većine, mada Horvat se za svoj ostanak u kući ne brine. Smatra da, iako uđe u paklenu trojku, mu nećemo videti leđa. Njegov odnos sa ukućanima je krajnje korektan i zbog toga nepreza od izbacivanja.

Na otpadu je vreme za šoping! Ukućani otpada su bili uspešni u prošlonedeljnom zadatku, pa su u skladu sa tim osvojili luksuzni budžet otpada.

U luksuznom delu su svi raspevani jer žele da ostave Velikog Brata bez daha.

Platonska ljubav sve jača

Mislili smo da će razdvojenost između Nemeša i Marijane uticati na njihove emocije ali smo se prevarili.

Iako su veoma blizu oni se ne mogu videti ni dodirnuti. Njihovu obostranu simpatiju smo videli u nekoliko navrata, ali danas imamo još jedan dokaz tome. Veliki Brat je otkrio Marijani da otvor u kuhinji vodi do otpada. Time joj je rekao da čita između redova. Marijana je poželela da ona prođe kroz otvor i upadne u otpad. Veliki Brat ne smatra da je Marijana žena od gume i samim tim njena želja neće biti ispunjena. Predložio joj je da bude maštovitija i smisli način kako da stupi u kontakt sa osobom, zbog koje bi prošla kroz otvor za đubre. Ove nedelje znamo da ni Nemeš ni Marijana neće napustiti kuću Velikog Brata, ali ono što ne znamo je kada će opet biti zajedno. Da li će Veliki Brat uskoro spojiti ovaj platonski par ili će Marijana postati žena od gume, možemo samo da nagađamo.

Večera koja obećava

Kao kapiten lukzuzne kuće, Nikola je dobio nagradu od Velikog Brata romantičnu luksuznu večeru.

Imao je poteškoća oko izbora dame koja će večerati sa njim. Ni manje, ni više poželeo da to bude devojka sa otpada, aludirajući na Draganu. Međutim, ta opcija nije bila moguća pa se ipak odlučio da to bude neko ko do sada nije imao privilegiju u kući. Slavica je bila kapiten, Bojana takođe i to dva puta, Marijana misica pa se sistemom eliminacije odlučio za Tamaru.

Povezana vest:  DVOR 2011, Situacija se komplikuje: seljani tražili da Pile ode, ogovaranja se nastavljaju, svađa Bebi i Maje

Nikola se plaši da se Tamarin dečko opet ne naljuti, pa je dao apel da je u pitanju samo prijateljska večera. Možda je Nikola od početka znao da će Tamara biti njegova pratilja na večeri , ali se svakako dobro pripremio kako će sročiti Velikom Bratu koga je izabrao.

„Znam taj smešak!“

Ukućani su tokom dana dobili dnevni zadatak, da uvežbaju Nemešovu pesmu za večeras. Nakon što im je pročitao zadatk, ukućani su prokomentarisali da im se sviđa.

Na otpadu vežbaju Nemešovu pesmu. Ema ne može da ukapira jedan stih, objašnjavaju joj nekoliko puta, slušajući pesmu iznova i iznova. Na pauzama između vezbanja, Duško je prokomentarisao da mu se sviđa slogan “Ljubi bližnjeg svog’’. Džordž se nadovezuje, koga da ljubi kad spava pored Eme, to je kao da poljubiš kobru. Ema je oduševljena Nemešovom pesmom i uputila mu je sve pohva. Radiša i Lester pričaju o nekim diskotekama. Kreće muzika i nastavljaju sa vežbanjem. Tamara kaže Lesteru da on peva najbolje i da on kaže ostalim muškarcima kad da upadaju. Soraja ubeđuje Duška da treba da peva svojim glasom, da ne bude smešan. Duško kaže Soraji da želi da nastupi sa njom, a ona se buni i kaže mu da će joj uništiti nastup. Duško joj odgovara da će ćutati, a ona mu kaže da mu ne veruje. Duško pevuši, čita tekst, hvali Nemeša kako je dobra pesma, baš mu se sviđa.