southpark-1507-youre-getting-old-press-image-stans-birthday-party

EKSKLUZIVNO NA MTV KANALU : SOUTH PARK 15. SEZONA

Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh i Kenny McCormick jedni su od najpopularnijih animiranih „večitih“ dečaka, koji žive u gradiću South Park odakle nas već godinama zabavljaju nesvakidašnjim inteligentnim humorom.

South Park je američka animirana serija koja se emituje od 1997. godine. Autori su Trej Parker i Met Stoun. Serija se bavi doživljajima četvorice dečaka i njihovih poznanika u gradiću South Park u američkoj saveznoj državi Kolorado. Karakteristična je po nadrealizmu, parodiji, satiri i crnom humoru koji kao temu imaju američku kulturu, društvene tabue i razna aktuelna društvena i politička zbivanja. Humor i poruke serije često su predmet kritika raznih društvenih grupa. Do sada je snimljeno 15 sezona, a u planu su još dve. Tako je South Park, posle Simpsonovih, druga najduže emitovana američka animirana serija.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ukućani nastavljaju turneju, Marijana izjavila da se ne vraća u Šibenik, Duško dobio periku!

U 15. sezoni „na tapeti“ će se između ostalih naći i britanska kraljevska porodica i „venčanje veka“ uz neizbežno sarkastično ismevanje fame koja je nastala oko ovog događaja. Dečaci iz South Parka će se na njima svojstven način dotaći tema kao što su dinamika tehnološkog napretka, ali i uvek aktuelnog pitanja starenja i tereta koje odrastanje sa sobom povlači…

Povezana vest:  Nova humoristička serija „Vrata do vrata” na SuperStar TV kanalu

Petnaestu sezonu kultne animirane serije možete ekskluzivno da pratite na MTV kanalu od nedelje, 2. oktobra od 21:50, i reprizno utorkom i četvrtkom od 23:10 i petkom od 23:30.