SHAY_MITCHELL_PrettyLittleLiars_Season2Promos

Šaj Mičel: Bez oklevanja sam prihvatila ulogu Emily u Slatkim malim lažljivicama
 
Šaj Mičel (Shay Mitchell), mlada kanadska glumica, svetsku je slavu stekla kao Emily iz ‘Slatkih malih lažljivica’, hit teen serije koja se na žalost još uvek ne emituje na našim kanalima, ali tinjedžeri je uveliko gledaju na netu. Simpatična glumica kaže da nije puno oklevala oko prihvatanja te uloge.
-Trebala sam glumiti Spencer, ali odmah sam se zaljubila u lik Emily. Ona je devojka koja je odrasla u konzervativnoj sredini, imala je dečka i odlična je plivačica. Emily se bori se s definisanjem vlastite seksualnosti. Mislim da nas seksualna orijentacija ne bi trebala određivati. Ja sam, pak, odrasla u sasvim drugačijem okruženju od Emily. Moji su me roditelji podsticali da budem ono što jesam. Zato sam i prihvatila ovu ulogu bez puno razmišljanja. Volela bih kad bi to podstaknulo tinejdžere da se lakše nose s vlastitom seksualnošću – smatra Šaj.
Dodala je da misli kako se mladima sviđa serija ‘Slatke mlade lažljivice’ jer ih privlači to što se mogu poistovetiti s tim situacijama i problemima.
-Tinejdžeri vide da se i likovi razvijaju i odrastaju. Tako je i u stvarnom životu. Nadam se da gledaoci mogu shvatiti da nisu jedini koji se nose s tim problemima – kaže Šaj koja će u aprili proslaviti 25 godina.
Zanimljivo je da je većina scena ove serije snimana na setu kultne serije ‘Gilmorice’.
Inače, druga sezona ‘Slatkih malih lažljivica’ donosi otkrivanje identiteta ‘A’, a neko će biti i uhapšen zbog ubostva Alison. Najavljena je i smrt jednog od likova koja će sigurno šokirati fanove serije. U novembru prošle godine ABC je potvrdio da će se snimati i treća sezona SML-a.

 

Povezana vest:  Nova sezona popularne serije “Braća i sestre” na kanalu Universal