9OVE SEZONE JEDAN OD NAJJAČIH ORUŽJA JEDNE ŽENE BIĆE NJENA KOSA

Da li znate koji je trend trenutno najpopularniji ?Da, u pravu ste, nije u pitanju jedan već eksplozija trendova koji dolaze iz celog sveta, a nose ih najuticajnije ličnosti poput glumica, pevačica, modnih urednica…

L’Oréal Professionnel kao partner naboljih frizera sveta Vam otkriva sve trendove.
Ovog puta vam predstavljamo omiljeni brend profesionalaca, stajling brend Tecni.Art koji se zasniva na vrhunskim formulama i to u saradnji sa jednim bekstejdž frizerom i zvezdom poslednjih svetskih nedelja mode: Anthony Turnerom.
Anthony Turner, poznati svetski L’Oréal Professionnel studio i bekstejdž frizer. Radio je na velikim nedeljama mode za poznate brendove kao što su: Kenzo, Chloé, Anthony Vaccarello.
Inspirativni kreator reklamnig kampanja: Prada, Louis Vuitton, Dior…

Povezana vest:  Laguna poklonila knjige Svratištu za decu

5Predstavljamo vam celu liniju proizvoda za beskrajne stajlinge:

PO PRVI PUT DIVLJI I RAZBARUŠENI IZGLED BEZ GRUBOG DODIRA – NOVI WILD STYLER PROIZVODI
Scruff me – Gel za razbarušeni efekat
Svi dobro znamo one vizuale sa editorijala brojnih časopisa kada vidimo isto ošišanu kosu jedne devojke, ali na jednoj ona ima potpuno urednu frizuru, a na drugoj totalno razbarušenu i u rock&roll fazonu. Scruff me proizvod definitivno služi za ovu drugu verziju.
Nanesite na peškirom prosušenu kosu na dužine i krajeve, izgužvajte krajeve i osužite je fenom ili ostavite da se osuši prirodno.

Povezana vest:  Reno Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Mercedes Smart za najlepši selfi

Crepage de chignon – Puder u spreju
Crepage de chignon na francuskom znači borba mačaka. U ovom slučaju pvaj proizvod bi se upravo tako mogao opisati u stajlingu za kosu. Zamislite divlju mačku i šta bi ona mogla uraditi vašoj kosi, ogroman volumen, teksturisana kosa sa divljim dužinama. Kako biste naglasili volumen nanesite na koren i fenirajte kosu podižući je.

Povezana vest:  Aukcijska kuća Guernsey počinje sa prodajom predmeta s Titanika

Next Day Hair – Suvi šampon
Nekada dobar san ispadne kao najbolje moguće rešenje za stajling. Zato smo i stvorili suvi šampon. Nikada do sada niste videli jedan proizvod koji daje toliko teksture i prirodnog izgleda kosi. Ukoliko želite još više teksture samo nanesite još više.

Depolish
Upoznajte najboljeg prijatelja kratke kose. Dovoljan da se ode na posao posle burne noći, dovoljno u trendu da biste ga pretvorili u stajling. Daje dekonstrukciju kosi i mat finiš.