HYDREANE LEGERE Tube Creme-40mlLRP HYDREANE BB Tube Creme Teintee Light 40mlHidratacija za bolji život osetljive kože uz liniju La Roche-Posay Hydreane

Voda je osnovni, sastavni element kože i budući da stepen hidratacije kože nije uvek postojan, važno je koži pružiti dnevnu dozu vode. Linija Hydreane predstavlja svakodnevnu hidratantnu negu prilagođenu osetljivoj koži. U srcu formule nalazi se izvorna termalna voda La Roche-Posay koja hidrira i umiruje kožu. Ne zaboravimo da je ključ do zdrave i lepe kože rutina čišćenja i hidratacije, pa je zbog toga La Roche-Posay ove jeseni u apotekama pripremio poseban poklon: Uz kupovinu odabrane Hydreane nege i fiziološkog čistača La Roche-Posay poklanja fiziološki micelarni rastvor (50ml) i ekskluzivni Silicium lak za nokte.*
Isušena koža jeste ona kojoj nedostaje voda i manifestuje se na nekoliko različitih načina: koža gubi elastičnost, gubi sjaj, javlja se osećaj neprijatnosti i tanke linije uzrokovane gubitkom vlage. Uzrok isušenosti je promena funkcije zaštitnog sloja kože. Ta promena može biti spoljašnjeg porekla (uticaji iz okoline) ili posledica unutrašnjih promena (problemi sa sastavnim elementima kože, oštećeni hidrolipidni sloj). Za potpunu negu isušene kože potrebno je preduzeti sledeće korake: nežno uklanjati šminku i čistiti lice proizvodima primerenim osetljivoj koži i svakoga dana nanositi hidratantnu negu za održavanje primerenog stepena hidratacije (za obnavljanje funkcije zaštitnog, rožnatog sloja i zaštitu kože od UV zraka). Bitno je odabrati teksturu prilagođenu svome tipu kože, godišnjem dobu i okolini.
*Promocija je dostupna u odabranim ovlašćenim LRP partner apotekama i traje do isteka zaliha

Povezana vest:  Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života od 17. do 19. maja

Hydreane: svakodnevna hidratantna nega za osetljivu kožu

Proizvodi iz linije Hydreane su bogati selenom i svakodnevno hidriraju i smanjuju osetljivost kože. Sadrže hidrolipide – novu generaciju molekula koji se prirodno integrišu u epidermis, a njihova jedinstvena svojstva koži omogućavaju da upija vodu i otpušta je. U srcu formule nalazi se termalna izvorska voda La Roche-Posay koja hidrira, umiruje i čini kožu mekšom. Hidrolipidi u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay prodiru u kožu i daju joj potrebnu vlagu i postupno smiruju njenu osetljivost. Minimalistička i sigurna, dermatološki ispitana formula zadovoljava sve dnevne potrebe osetljive kože. HYDREANE nega dostupna je u dve teksture koje osiguravaju prijatnu upotrebu i osećaj svežine na koži: bogata tekstura namenjena suvoj i vrlo suvoj koži i lagana tektura namenjena normalnoj i mešovitoj koži.

Povezana vest:  Specijalno izdanje knjige "Ne znam kako joj polazi za rukom" sa poklonom

Prva BB krema sa termalnom izvorskom vodom la roche posay
HYDREANE BB KREMA u samo jednom koraku hidrira, ujednačava ten i umiruje i štiti kožu od UV zraka. BB mineralni pigmenti upijaju se u kožu za trenutno uravnotežen i svež ten. Njena glatka i nemasna tekstura čini kožu mekšom i gipkom. Proizvod je dermatološki ispitan, ne sadrži paraben, nekomedogen je i hipoalergen. Hydreane BB krema dostupna je u 2 nijanse.

Povezana vest:  Letnja novost – NESQUIK instant napitak sa ukusom jagode

HYDREANE-WRAP SRBEkskluzivan poklon uz kupovinu rutine za čišćenje i hidrataciju kože

Kako su čišćenje i nega podjednako bitni kada govorimo o hidrataciji i isušenoj koži, La Roche-Posay je ove jeseni pripremio poseban poklon: uz kupovinu odabrane Hydreane nege i jednog od fizioloških čistača, La Roche-Posay poklanja micelarni rastvor (50ml) i ekskluzivan Silicium lak za nokte*. La Roche-Posay fiziološki čistači čiste osetljivu kožu poštujući njenu fiziološku ravnotežu. Razvijeni su prema strogim načelima i objedinjuju efikasnost uklanjanja šminke i nečistoća, i blagosti sastojaka. Svi fiziološki čistači imaju fiziološki pH i ne sadrže sapun, alkohol i boje. U srcu formule nalazi se La Roche-Posay termalna voda prirodno bogata Selenom koja umiruje i obnavlja kožu i zato je idealan partner osetljivoj koži.
*Promocija je dostupna u odabranim ovlašćenim LRP partner apotekama i traje do isteka zaliha