Mr-i-Mrs-Frosty-kupkaZavirite u Avon novogodišnji svet darivanja!

Novogodišnji praznici su iza ugla i vreme je da zajedno pokrenemo čaroliju. Za vas smo posebno pripremili novu Avon novogodišnju brošuru, koja će vas svojom raskošnom ponudom inspirisati da i ove godine obradujete najdraže originalnim poklonima. Na svakoj stranici vas čeka iznenađenje i proizvodi inspirsani Novom godinom, u neobičnim pakovanjima, kojima ćete na pravi način svojim voljenima poželeti najlepše želje.
Zavirite u naš Avon novogodišnji svet darivanja, jer smo spremili specijalne ponude svojih proizvoda.
Obraduj sebe i svoje najbliže luksuzom koji mami uzdahe. Uplovi u svet magije i raskoša sa neprikosnovenim crvenim Luxe ružom za usne za samo 249 dinara i probaj Luxe paletu senki za oči u liminitiranom izdanju, koja pruža glamurozni izgled, za neverovatnih 990 dinara.

Povezana vest:  PREMIJERA FILMA „HEY BARTENDER"

Profesionalna-paletaZa dame koje žele da zablistaju u novogodišnjoj noći pripremili smo atraktivnu Avon Master paletu šminke sa 55 nijansi senki za oči, 10 nijansi sjajeva za usne, 4 nijansi rumenila, i aplikatore za senku, za sjaj i rumenilo.
Izaberi neke od mirisnih setova Luck, Femme, Sensuelle, Fleur, po specijalnim cenama. Ne zaboravite na njega; poklonite mu neki od modernih gedžeta, koje smo pripremili za Vašu jaču polovinu. Ili se jednostavno odlučite za proveren poklon za svakog muškarca, set kozmetike po ceni od 849 din.
Avonova novogodišnja rasprodaja idealna je prilika da sebe obraduješ ekskluzivnim setovima iz Planet Spa kolekcije i proizvodima Anew i Luxe linija koji će upotpuniti tvoj fatalan izgled u naglamuroznijoj noći.
Pokloni sebi ili nekome dragom Planet spa luksuzni set sa crnim kavijarom, za samo 799 dinara.
Ukoliko želite da Vaši pokloni budu u novogodišnjem ruhu, pripremili smo i proizvode inspirisane praznicima: kupke Mr&Ms Frosty, svaka za samo 279 din.
Ne propusti priliku da ušetaš u čarobni svet pristupačnih cena i okusiš čari prazničnog darivanja!

Povezana vest:  Održan drugi ciklus besplatne Start Up Akademije za mlade